Michaela Vondřichová: Dárcovská výzva pro projekt Klub přátel TADY A TEĎ

"35"

vybíráme od 27.8.2019
8 000 Kč
vybráno 229 % z 3 500 Kč

přispělo

21 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Milá rodino, kamarádi a přátelé, letos mi bude 35 let. Všechno, co potřebuji ke spokojenému a šťastnému žití mám a jsem za to nesmírně vděčná.

K letošním narozeninám bych měla jedno přání. Místo narozeninové oslavy, výzdoby, přání, květin a dárků, bych moc stála o jeden velký dárek, který bychom společně poslali dál... Přála bych si finančně podpořit jednu ze svých srdcovek - neziskovku, ve který jsem skoro 10 let pracovala a která už víc jak 15 let odvádí úžasnou práci nejen na poli sociální práce. Osobně ručím za to, že všechno, co tahle skvělá parta lidí z Tady a Teď dělá, dělá profesionálně a zodpovědně. Pomůžete mi splnit tohle narozeninové přání?
Cílovou částku jsem symbolicky nastavila na 3 500 Kč, pokud se vybere méně, tak to vůbec nevadí ( do cílové rovinky tu částku dotlačím z vlastních úspor :-) , pokud se vybere více, uděláme více radosti!
Peníze, které prostřednictvím mé narozeninové sbírky pošlete, půjdou přímo na účet Tady a Teď, kam budou připsány jako dar a budou použity na podporu dětí ze sociálně vyloučeného prostředí. Taková podpora může mít hned několik podob. Například to může být příspěvek na dětské dioptrické brýle nebo jinou kompenzační pomůcku, může to být příspěvek na úhradu části prostředků na zájmový kroužek, školu v přírodě nebo se třeba budou hodit na příští letní tábor.
Máte moje čestné slovo, že s penězi bude naloženo s rozmyslem a podpoří ty nejpotřebnější.

Všechno o TaT, o tom co dělá, najdete zde: http://tadyated.org/
To, co tam nenajdete, Vám ráda řeknu sama.

Na závěr zbývá poděkovat Vám, třeba i za to, že jste dočetli až sem a pokud přispějete, tak i za Váš dar! 
Moc si toho vážím a uděláte mi velikou radost! 
♥♥♥ M. 
TADY A TEĎ, o.p.s.
Od roku 2004 v Plzni pomáháme srovnávat startovní čáry dětí ze znevýhodněných rodin a řešit složité rodinné situace. Pomáhejte s námi a darujte TADY A TEĎ každý měsíc dvě stovky a více. Pravidelná podpora od Vás nám pomůže vytvořit pevnou platformu dárců a partnerů. Buďte hrdinové a hrdinky naší organizace!
Jsme TADY A TEĎ a již od roku 2004 pomáháme dětem i dospělým ze sociálně znevýhodněných rodin v Plzni. Podporujeme děti a jejich rodiny v překonávání bariér vedoucích k školním a pracovním neúspěchům tak, aby se úspěšně uplatnily na trhu práce a nebyly v dospělosti závislé na sociálním systému. Zároveň hledáme nápravu a řešení institucionálních selhání, která sociálnímu vyloučení napomáhají. Jako jsme to v posledních letech úspěšně dělali v případě dětských dluhů.

I MALÝ DAR JE PRO NÁS VELKOU PODPOROU.

Jelikož pečlivě plánujeme každý krok, část finančních darů směřujeme do provozu a rozvoje organizace. Co to obnáší? Zajišťujeme chod sociálních služeb a projektů, sháníme zdroje financování. Pro naše terénní pracovnice a pracovníky vytváříme podmínky hodné náročné práce. Při tom se nadále vzděláváme, abychom při práci s klienty byli schopni adekvátně reagovat na změny. Pravidelné dary nám dávají větší nezávislost, pomáhají udržovat vysokou kvalitu práce a naplňovat naše hodnoty a vizi. Podpořte práci, která slaví úspěchy. Práci se společenským dopadem. 

všechno nejlepší Miško!

Lubomír Valenta
300 Kč

😘

Klara Tauerova
200 Kč

Cau Miso, to je tak krasny, uzasny prani!!! Vsechno nejlepsi :-) papa P

Petra Kotilová
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
TADY A TEĎ, o.p.s., projekt: Klub přátel TADY A TEĎ