Martina Flídrová: Dárcovská výzva pro projekt Zažít město jinak

Poznej svého souseda a podpoř společnou slavnost v Řehořově ulici

vybíráme od 25.8.2019
2 200 Kč
vybráno 11 % z 20 000 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jsme kolektiv prostor39 a už se nemůžeme dočkat sousedských slavností Zažít město jinak v Řehořově ulici 21. září. Plánujeme hned několik koncertů, divadlo, program pro děti, galerii pod oblaky a art chill, spoustu stánků se skvělým jídlem a také setkání sousedů z Řehořovy ulice a okolí s názvem „Poznej svého souseda“. Na veškeré detaily se můžete podívat zde: https://www.facebook.com/events/328462821440890/
Taková akce ale něco stojí. Pronájem dopravního značení, zátaras, brigádník na informování projíždějících aut, ozvučení koncertů a mnohé další výdaje. Budeme moc rádi, když se rozhodnete nám trochu finančně ulevit a přispět podle vašich možností. Pokud se tak rozhodnete, určitě za námi během akce zaskočte, moc rádi vás poznáme! 

Jsme moc rádi, že se nám kolem prostoru39 vytváří komunita fajn lidí s podobnými názory, co taky milují umění a zajímají se o svět kolem sebe. Chtěli bychom ale lépe poznat svoje sousedy a trochu více oživit celou ulici. Proto jsme se rozhodli se do této akce zapojit a přesunout na čerstvý vzduch vše, co se obvykle děje za zdmi prostoru39. 

Auto*Mat
Spolu s dobrovolnými místními organizátory na desítkách míst v Praze a v dalších městech každoročně pořádáme sousedské pouliční slavnosti Zažít město jinak. Ač je program slavností – tvořený místními organizátory – vždy jiný, jejich myšlenka zůstává stejná: ulice, v nichž žijeme, nemusí sloužit jen autům. Mohou být i živými oázami plnými divadla, workshopů, soutěží, her, skotačících dětí i místy pro setkávání přátel, sousedů a spolků.
Organizace Zažít město jinak zabere Auto*Matu období od března do října. Pomáháme místním organizátorům především s administrativními úkony, staráme se o propagaci a finanční zajištění.

Přestože Zažít město jinak stojí na principu dobrovolnosti a DIY, jeho rozpočet je v celorepublikovém součtu kolem 1,5 milionu korun, které dosud získáváme zejména z grantů a nadací. Právě sehnání této sumy je každoročně nejnapínavějším dobrodružstvím Auto*Matu. Proto si velice vážíme všech darů, které nám dávají nezávislost a Vám jistotu, že Zažít město jinak bude pokračovat i v budoucnu.

Máte vztah ke konkrétní lokalitě? Napište nám, že se chcete stát jejím patronem!

I malá částka je pro nás velká podpora.

Děkujeme vám za příspěvek na přípravu sousedských slavností.

Přidejte se k nám, darujte pravidelně a staňte se tak členy Klubu přátel Auto*Matu!



Smysluplně 🙏❤️

Andrea Matulová
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Auto*Mat, projekt: Zažít město jinak