Martina Flídrová: Dárcovská výzva pro projekt Zažít město jinak

PŘISPĚJ A ZAŽIJ KAMPUS DEJVICE JINAK

vybíráme od 25.8.2019
1 775 Kč
vybráno 9 % z 20 000 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Vyrostli jsme na Praze 6. Jezdili na tříkolce na dopravním hřišti školky v Čínské, učili se hrát tenis na Hanspaulce, první pivo ochutnali U Matěje a na rande chodili do kina Ořechovka, s úspěchem zvládli základní školu Pod Marjánkou, s daleko větši snahou pak gymnázium Arabská a s úsměvem vzpomínáme na studium na ČVUT. Dnes už máme vlastní děti a vychováváme je v té nejlepší městské části! Prahu 6 milujeme a nesmírně si vážíme, jaké příležitosti a možnosti nabízí svým malým i velkým obyvatelům pro celý život. I my bychom rádi sami přispěli k pestrému a rozmanitému životu v naší městské části. 
A tak jsme s vámi a pro vás připravili na sobotu 21. září 2019 bohatý kulturní a vzdělávací program v Kampusu Dejvice. Pomáhají nám v tom vysoké školy zastřešené Kampusem Dejvice, zapojí se i studenti a další partneři, kteří připravují atraktivní program. Čekají vás DIY workshopy, výstavy, promítání dokumentů i sci-fi, mobilní planetárium, roboti, družice, vědecké pokusy i sport! Nebudou chybět ani kapely, DJs a dobré jídlo a pití.

To vše a mnohem více bez vstupného! A tady bychom od vás potřebovali pomoct. Pojďte se podílet na realizaci Zažít Kampus Dejvice jinak drobnou finanční podporou. Získané peníze využijeme na honoráře pro učinkující, zaplacení licencí za filmy nebo na cesťáky kapelám. Přihoďte něco málo pro zdar akce a pomozte nám vyrovnat rozpočet. Odměnou vám může být některý z benefitů níže. :) 


200 Kč / Získej placku a dobrý pocit
Přispějte dvoustovkou a vychutnejte si pocit, že díky vám se akce může konat! Na památku získáte placku pro přispěvatele. 

400 Kč / Ochutnej koláč od sousedů
Darujte stovky čtyři a kromě placky na památku dostanete i kus skvělého domácího koláče či dortu. 

700 Kč / Buď středem vesmíru Prahy 6
A co víc, ba nejvíc: V rámci akce 21. 9. bude odhalen pamětní kámen označující střed vesmíru a vaše jméno bude uvedeno mezi těmi, kteří se o to zasloužili. Po slavnostním ceremoniálu jste zváni na sklenku vína.
Auto*Mat
Spolu s dobrovolnými místními organizátory na desítkách míst v Praze a v dalších městech každoročně pořádáme sousedské pouliční slavnosti Zažít město jinak. Ač je program slavností – tvořený místními organizátory – vždy jiný, jejich myšlenka zůstává stejná: ulice, v nichž žijeme, nemusí sloužit jen autům. Mohou být i živými oázami plnými divadla, workshopů, soutěží, her, skotačících dětí i místy pro setkávání přátel, sousedů a spolků.
Organizace Zažít město jinak zabere Auto*Matu období od března do října. Pomáháme místním organizátorům především s administrativními úkony, staráme se o propagaci a finanční zajištění.

Přestože Zažít město jinak stojí na principu dobrovolnosti a DIY, jeho rozpočet je v celorepublikovém součtu kolem 1,5 milionu korun, které dosud získáváme zejména z grantů a nadací. Právě sehnání této sumy je každoročně nejnapínavějším dobrodružstvím Auto*Matu. Proto si velice vážíme všech darů, které nám dávají nezávislost a Vám jistotu, že Zažít město jinak bude pokračovat i v budoucnu.

Máte vztah ke konkrétní lokalitě? Napište nám, že se chcete stát jejím patronem!

I malá částka je pro nás velká podpora.

Děkujeme vám za příspěvek na přípravu sousedských slavností.

Přidejte se k nám, darujte pravidelně a staňte se tak členy Klubu přátel Auto*Matu!



:)

Dárce
400 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Auto*Mat, projekt: Zažít město jinak