Martina Flídrová: Dárcovská výzva pro projekt Zažít město jinak

Zažít Americkou jinak

vybíráme od 23.8.2019
1 050 Kč
vybráno 5 % z 20 000 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Milí sousedé,

Americká ulice se také díky vaší podpoře po roce promění na korzo plné hudby, divadla a skvělého jídla. Přispějte ke společnému veselí svou účastí i trochou peněz a pojďme společně zažít v sobotu 14. září Americkou jinak! Těšíme se na Vás!

Potkejte své sousedy, ochutnejte tradiční mexickou a balkánskou kuchyni, dejte si víno nebo osvěžující koktejl. Poslechněte si české i zahraniční kapely a DJ´s na čtyřech scénách. Součástí multikulturního festivalu bude i zábavný program s divadlem, fotografickou výstavou, workshopy, kvízy a dalšími aktivitami pro děti a dospělé. Pořídit si budete moct pár originálních doplňků alternativní módy nebo designové kousky od místních návrhářů. Navštívíte populární slavnost La Calle Mexicana, která vás seznámí s mexickou kulturou od hudby přes tanec až po kulinářské speciality. Na akci se můžete také potkat se zástupci neziskových organizací působících na Praze 2, dozvědět se víc o jejich práci a podpořit ji.

Přijďte zažít Americkou jinak a užít si svoji čtvrť s rodinu, přáteli a sousedy!

Slavnost bude v Americké ulici probíhat od 11.00 do 22.00 hodin a vstup na ni je zdarma.

Svým darem nám dáváte možnost připravit pro vás jedinečný zážitek a zajistit pokračování tradice oblíbené sousedské slavnosti. P
eníze, které od vás získáme, využijeme na vylepšení ekologické a zero waste stránky akce (vratné kelímky nebo kompostovatelné "plasty" v gastro sekci, více košů na recyklaci odpadu, více lidí na úklid tak, aby ulice zůstala po akci krasná a čistá jako před ní).

Dárci od pořadatelů obdrží kokteljl Las Adelitas a / nebo kšiltovku s nápisem Keep Americká Great jako poděkování. Kšiltovku si prosím vyzvedněte přímo na stánku AutoMatu.

Zažít Americkou jinak se koná díky podpoře Prahy 2 a AutoMatu.
Auto*Mat
Spolu s dobrovolnými místními organizátory na desítkách míst v Praze a v dalších městech každoročně pořádáme sousedské pouliční slavnosti Zažít město jinak. Ač je program slavností – tvořený místními organizátory – vždy jiný, jejich myšlenka zůstává stejná: ulice, v nichž žijeme, nemusí sloužit jen autům. Mohou být i živými oázami plnými divadla, workshopů, soutěží, her, skotačících dětí i místy pro setkávání přátel, sousedů a spolků.
Organizace Zažít město jinak zabere Auto*Matu období od března do října. Pomáháme místním organizátorům především s administrativními úkony, staráme se o propagaci a finanční zajištění.

Přestože Zažít město jinak stojí na principu dobrovolnosti a DIY, jeho rozpočet je v celorepublikovém součtu kolem 1,5 milionu korun, které dosud získáváme zejména z grantů a nadací. Právě sehnání této sumy je každoročně nejnapínavějším dobrodružstvím Auto*Matu. Proto si velice vážíme všech darů, které nám dávají nezávislost a Vám jistotu, že Zažít město jinak bude pokračovat i v budoucnu.

Máte vztah ke konkrétní lokalitě? Napište nám, že se chcete stát jejím patronem!

I malá částka je pro nás velká podpora.

Děkujeme vám za příspěvek na přípravu sousedských slavností.

Přidejte se k nám, darujte pravidelně a staňte se tak členy Klubu přátel Auto*Matu!



Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Auto*Mat, projekt: Zažít město jinak