Martina Flídrová: Dárcovská výzva pro projekt Zažít město jinak

Národ sobě → Praha sobě → Náměstí 14. října sobě

vybíráme od 19.8.2019
12 500 Kč
vybráno 25 % z 50 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Milí sousedé blízcí i přespolní,
máte rádi naše Náměstí 14. října? Líbí se vám? My říkáme dvakrát ano. Vidíme ale poslední vadu na kráse - zanedbanou větrací šachtu od metra. Chceme ji zkrášlit a máme plán jak na to, dokonce i Dopravní podnik je pro! Jen peníze si musíme sehnat sami - pomůžete nám?

Šachtu plánujeme pomalovat během sousedských slavností Zažít město jinak, ať můžete proměnu vidět naživo. Vybrané peníze použijeme na nákup sprejů, kterými šachtě namalujeme parádní kabát. 

Naším cílem je nejen zlepšit okolí parku, ale také inspirovat ostatní se pouštět do věcí, pro které se nadchnou a dávají smysl. Na Zažít město jinak toho ale chystáme víc - přijďte si užít hezký den se svými přáteli a dětmi.

Našich dárců si velice vážíme, a proto je za jejich výjimečnou štědrost rádi odměníme. Za drobnější příspěvek Vám můžeme nabídnout magnetku nebo dizajnový plakát s poděkováním. V případě, že se Vám náš projekt opravdu líbí a věnujete nám nejvyšší finanční podporu, může se Vaše jméno objevit na infotabuli přímo na Náměstí 14. října na akci Zažít město jinak. 


Za podporu Vám děkuje

Jaroslava Mlynárová, lokální koordinátorka Zažít město jinak

Auto*Mat
Spolu s dobrovolnými místními organizátory na desítkách míst v Praze a v dalších městech každoročně pořádáme sousedské pouliční slavnosti Zažít město jinak. Ač je program slavností – tvořený místními organizátory – vždy jiný, jejich myšlenka zůstává stejná: ulice, v nichž žijeme, nemusí sloužit jen autům. Mohou být i živými oázami plnými divadla, workshopů, soutěží, her, skotačících dětí i místy pro setkávání přátel, sousedů a spolků.
Organizace Zažít město jinak zabere Auto*Matu období od března do října. Pomáháme místním organizátorům především s administrativními úkony, staráme se o propagaci a finanční zajištění.

Přestože Zažít město jinak stojí na principu dobrovolnosti a DIY, jeho rozpočet je v celorepublikovém součtu kolem 1,5 milionu korun, které dosud získáváme zejména z grantů a nadací. Právě sehnání této sumy je každoročně nejnapínavějším dobrodružstvím Auto*Matu. Proto si velice vážíme všech darů, které nám dávají nezávislost a Vám jistotu, že Zažít město jinak bude pokračovat i v budoucnu.

Máte vztah ke konkrétní lokalitě? Napište nám, že se chcete stát jejím patronem!

I malá částka je pro nás velká podpora.

Děkujeme vám za příspěvek na přípravu sousedských slavností.

Přidejte se k nám, darujte pravidelně a staňte se tak členy Klubu přátel Auto*Matu!



Držím palce, Jájo!

Jan Louda
467 Kč

Super projekt, drzim palce 👍😊

Valéria Kadasova
2 000 Kč

Skvělý nápad 👍 těším se na akci!

TN
500 Kč

Držím palce!

Dárce
200 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Auto*Mat, projekt: Zažít město jinak