Třicáté narozeniny!

vybíráme od 29.7.2019
800 Kč
vybráno 3 % z 30 000 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Třicet let...je to tak :) Nádherný věk! Děkuji všem, kteří to se mnou takhle dlouho vydrželi!

Spousta z Vás se mě během roku ptala, co chci ke svému velkolepému výročí a mnozí jste byli zklamaní, když jsem odpovídala, že nic...že všechno mám. Mnohdy dokonce dvakrát. Tak co Ti ale dáme, ptali jste se a já jsem Vám říkala, ať vydržíte. No a teď je to konečně tady. Můžete mi darovat radost z toho, že jsme společně pomohli.

Dlouho jsem vybírala, které organizaci / fondu / nadaci svěřit své/Vaše peníze, protože je mi jasné, že všichni si zaslouží pomoc. Díky stránkám darujme jsem objevila i řadu zajímavých projektů, ke kterých se ráda vrátím v budoucnu :) Tím Vás ale již nebudu nyní obtěžovat....

Po x hodinách na internetu jsem se rozhodla pro Nadační fond dětské onkologie Krtek, a to právě z toho důvodu, že bych chtěla nemocným dětem dopřát tu možnost dožít se dospělosti. Tak jako se to povedlo nám! Mám kolem sebe pár úspěšných bojovníků s rakovinou, z nichž mnozí svůj boj začali již v dětském věku. Podobné nadace dětem pomáhají cítit se lépe a vrátit se aspoň na chvíli do ukradeného dětství.

Pokud přispějete částkou vyšší než 500 Kč, napište mi do emailu Jichova.Lucie@seznam.cz svou adresu a bude Vám doručeno poděkování a malý dárek za Vaši účast :) 

Nemůžete-li sami přispět finančně, prosím Vás aspoň o sdílení tohoto příspěvku mezi Vaše blízké. 

Předem Vám všem moc děkuji za účast! 

S pozdravem

Lucie Jíchová

Nadační fond dětské onkologie KRTEK
Pacienti na dětském standardním (běžném) oddělení Kliniky dětské onkologie FN Brno mají poměrně hodně infuzní terapie (kapačky do žíly). Z těchto důvodů bychom chtěli zmodernizovat a rozšířit techniku infuzní terapie - zajistit moderní pohyblivé rampy (držáky) se speciálním uchycením pro několik infuzních pump a dávkovačů (přístroje pro přesné dávkování léků do žíly). Tento projekt se pohybuje v částce cca 500.000,- Kč, protože oddělení má 9 pokojů s celkem 18 lůžky. Budeme moc rádi, pokud budete chtít náš projekt podpořit jakoukoliv částkou. MOC DĚKUJEME!

Děkuji za vaší výzvu. Je skvělé pomáhat.
Všem dětem hodně sil na cestě za zdravím.

Daniela Jíchová
500 Kč