INEX - SDA: Dárcovská výzva pro projekt Dobrovolnictví pro všechny

Podpoř INEX-SDA a vyraž na prázdniny s originálním batohem!

vybíráme od 24.7.2019
0 Kč
vybráno 0 % z 10 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Chceš podpořit dobrou věc a ještě za to získat originální dárek? Pak je tahle výzva určená právě pro tebe! Příspěvkem v minimální hodnotě 1000,- Kč můžeš jednak podpořit dobrovolníky, kteří se díky INEX-SDA zapojují do projektů v ČR i v zahraničí a také získat batoh jako dělaný pro prázdniny! 
Protože myslíme na životní prostředí a snažíme se dám starým věcem nový život, rozhodli jsme se ze starých banerů projektu GLEN (Global Education Network of Young Europeans) ušít originální batohy a odměnit jimi podporovatele našeho projektu Dobrovolnictví pro všechny.

INEX-SDA v něm pomáhá dobrovolníkům se zdravotním postižením, ze sociálně slabších rodin, z dětských domovů nebo v péči organizací pracujících s ohroženou mládeží zvýšit jejich sebevědomí, začlenit se do společnosti a motivuje je vydávat se za dalšími novými zážitky.

Pomoz nám tyto inspirativní mladé lidi v jejich cestě podpořit!

V roce 2018 INEXu podařilo vyslat 14 českých dobrovolníků se znevýhodněním na mezinárodní projekty do zahraničí a na workcampech v ČR hostoval 20 zahraniční dobrovolníky z této cílové skupiny. Počet zájemců o tyto aktivity neustále roste. Cílem je proto získat dostatek finančních prostředků, aby mohl inkluzivní dobrovolnictví podporovat dlouhodobě.

Buď jedním z prvních, kdo se do výzvy zapojí, a využij možnosti výběru z bohaté nabídky různých motivů!

Vždy aktuální výběr batohů najdeš v naší galerii zde!
O svém výběru nás můžeš informovat zasláním odkazu z galerie na lenka.kaderabkova@inexsda.cz.


INEX - Sdružení dobrovolných aktivit, z.s.
Dobrovolnictví a workcampy jsou skvělá příležitost pro všechny! Zkušenosti nasbírané na mezinárodních projektech posunou dopředu každého. A co teprve ty, kteří mají z nějakého důvodu omezené příležitosti! INEX podporuje všechny, kteří chtějí i přes své znevýhodnění pomáhat druhým a umožňuje jim poznávat nová prostředí a získávat užitečné dovednosti pro budoucí osobní i pracovní život.
V INEXu věříme, že šanci stát se dobrovolníkem by měl dostat každý. Podporujeme proto zapojení těch, kteří mají z nějakého důvodu omezené příležitosti. Ať už jde o dobrovolníky se zdravotním postižením, ze sociálně slabších rodin, z dětských domovů nebo v péči spolupracujících organizací pracujících s ohroženou mládeží, mezinárodní projekty jsou otevřené všem.

Zprostředkováváme tak lidem se znevýhodněním příležitost nebýt pouze příjemcem pomoci, ale taky zažít pocit, že sami pomáhají jako dobrovolníci. Účastníci vyhodnotili tuto zkušenost jako významnou pro další směřování v životě – motivovala je například ke studiu jazyků nebo dalšímu poznávání odlišných kultur a lidí. Samostatná účast zvýšila jejich sebevědomí a získali také nové přátele z různých zemí.
 
Naším cílem je získat dostatek prostředků, abychom mohli dobrovolníky, kteří přes své znevýhodnění chtějí být aktivní a pomáhat druhým, podporovat dlouhodobě. 
 
Děkujeme! 💙
Tým INEXu

Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
INEX - Sdružení dobrovolných aktivit, z.s., projekt: Dobrovolnictví pro všechny