Lukáš Vincour: Dárcovská výzva pro projekt Podpora spolku Zvířata nejíme

Podpora spolku Zvířata nejíme

vybíráme od 20.7.2019
500 Kč
vybráno 6 % z 7 777 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Budu moc rád, pokud podpoříte činnost naší organizace, která se snaží o to, aby byl svět lepším místem. Nejen pro zvířata, planetu, ale i pro lidi.
Ahoj,
v těchto dnech mám narozeniny a i když je neslavím, rozhodl jsem se vytvořit dárcovskou výzvu na podporu naší organizaci, která se zabývá právy zvířat.

Organizaci věnujeme většinu volného času a také spousty financí. Za poslední rok jsme pořádali několik pietních aktů před jatky, Tichou uličku na ctěnickém masopustu, Pietní akt za oběti vaječného průmyslu, Silent line pro kapry,... Objeli jsme několik přednášek, turné s dokumentem Dominion. Jsme také součástí kampaně Chci znát pravdu a pracujeme na tom, aby byl kamerový systém ve všech jatkách v ČR. Na podzim se objeví kampaň také ve veřejném prostoru.

Mimo to pracujeme na dokumentu, kde odkrýváme pravdu o živočišném průmyslu, na veganské knize a skladbě "Pro zvířata, pro planetu, pro lidi."

Tato činnost je náročná nejen psychicky. Pokud chceme, aby se to urychlilo a soucitný svět byl co nejdřív, jsou na některé věci potřeba peníze.
(technika, cestovné, transparenty, reklama, tisk,...)

Proto by mě potěšila jakákoliv podpora. Nic, než udělat ze světa lepší místo, si totiž nepřeji. 
Děkuji moc, vážím si toho!
 
Pro zvířata, pro planetu, pro lidi.
Zvířata nejíme, z.s.
Zvířata nejíme je spolek aktivně bojující za osvobození zvířat z nadvlády člověka. Všemi našimi činnostmi se snažíme zvýšit povědomí o každodenním utrpení nevinných bytostí degradovaných na zboží.
Našimi činnostmi se snažíme zvýšit povědomí o utrpení zvířat, především v České republice. Pořádáme demonstrace, smuteční akce a před Vánoci uctíváme památku zabitých kaprů Tichou uličkou. Vytvořili jsme mapu jatek v ČR. Jsme autoři osvětové kampaně Poznej mé utrpení, která se velmi detailně zaobírá životem zvířat v českých velkochovech, malochovech i ekochovech. Osvětové činnosti se také věnujeme na našich webových stránkách. Dále jsme spustili kampaň Chci znát pravdu, která má za cíl zavedení kamerových systému a jejich online přenos. Natáčíme podcasty s veganskými aktivistkami a aktivisty. Také jsme napsali knihu Nesvoboda, která přináší informace o zneužívání zvířat na našem území. Jsme taktéž producenti a naši členové jsou spoluautory dokumentu Svědectví.

Na všechny naše aktivity jsou potřeba finance a vám jsme vděční za každý váš příspěvek na ně.





Jste nejvíc a jsem moc šťastná, že jsem jak tebe Luky, tak tvojí krásnou vílu mohla poznat! Děkuju z celého srdce za to co děláte, přeju hodně sil, energie, věřím, že jednoho dne se nám to povede. 🌱💚🌸🙏✌️🌈😚

Little MO
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Zvířata nejíme, z.s., projekt: Podpora spolku Zvířata nejíme