Lucie Linhartová: Dárcovská výzva pro projekt Nedoklubko slaví 17. narozeniny

Nedoklubko slaví 17.narozeniny

vybíráme od 17.6.2019
14 940 Kč
vybráno 88 % z 17 000 Kč

přispělo

13 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Když se vám narodí miminko....
To štěstí, když ho ihned po narození můžeme mít v náručí. Když společně s tatínkem pláčete štěstím nad jeho krásou. Máte chuť tu radostnou novinu vykřičet celému světu, rozesílate smsky rodině a vsem svým známým. Přečkáte ty dlouhé 3 dny v porodnici a svůj maličký poklad si vezete domů. Ano,takhle si to představujeme každá, jako nastávající maminka.
Ale, co když se vám narodí miminko do dlaně.....?
Po jeho narození, místo vaší náruče ho ihned od vás odnášejí,aby ho zachránili.  Možná máte malinko štěstí a alespoň na vteřinku miminko zahlednete.  Chcete plakat štěstím, ale ty slzy,jsou slzy bolesti, bezmoci a beznaděje. Chtěli byste příchod svého miminka vykřičet celému světu, ale nejde to - protože máte strach.
Když své miminko můžete konečně vidět - Víte,že to bude těžké, ale skutečnost vás stejně srazí ještě níže. Ve skleněném domečku, mezi všemi těmi hadickami a přístroji se snažíte najít vaše miminko. Je tak maličké, neváží ani jeden kilogram. Bojuje za kazdy svůj nádech.
Máte první naději,vaše miminko žije!
Co vás ale čeká dále nemate sebemenší představu. V tuto chvíli je tu pro vás právě NEDOKLUBKO. Máte v ruce časopis, a povzbudivé letáčky, a vy po prvé vidíte , Že v tom nejste sami. Ta možnost slyšet a číst krásné příběhy děti,které dnes už jezdí na kole,a jsou zdravý, je opravdu k nezaplacení.  Protože už víte, že i když je začátek cesty dosti trnitý, v cíly vás bude čekat ta nejkrásnější odměna, vaše zdravé miminko,které si po dlouhých týdnech či měsících odnášite domů......
Já jsem zažila oba dva příběhy. První těhotenství i porod bez jediné komplikace. Narodila se nám krásna holčička Lucinka. Druhé těhotenství také bez jakykoliv potíží, avšak Amalka už se nás zřejmě nemohla dočkat a na svět přišla ve 28tt s váhou 990g. Je naším velkym zázrakem. Nedoklubku jako maminka velice děkuji...netrvalo dlouho a dostala jsem možnost byt i jeho součásti - čili znám Nedoklubko z obou stran. Jako maminka a nyni s nim pomaham dalsim maminkam, které jsou na zacatku te dlouhe cesty jako jsem  byla ja. Kdybych za něco mohla dát ruku do ohně, buděs to Nedoklubko ty, tvá energie,tvá něžnost a láska je něco tak silného, co se nevidí každým dnem.
Tato jsou slova jsou mym přáním získat každou malou či větší korunu,
kterou lidé budou moci přispět, abychom časopisy a letáčky mohli pomáhat dalsim maminkam. Tyto dárečky maminkam nosíme do nemocnic.

Ráda bych,aby se prostřednictvím mé výzvy vybralo alespoň  17 000kc. Zajistilo by to prostředky na 1.000 balíčků pro rodice miminek do dlaně. 
Děkuji....Lucie Linhartová 
Nedoklubko, z.s.
17 let stojíme při vás! Jsme skoro dospělí! ☺️ Červen je pro Nedoklubko narozeninovým měsícem. Před sedmnácti lety bylo založeno při jednom neonatologickém oddělení a dnes pomáhá v celé zemi. V Nedoklubku věříme, že dokážeme podpořit každou rodinu po předčasném porodu. V České republice se předčasně narodí devět tisíc miminek ročně. Pomozte nám vybrat cílovou částku, která nám pomůže podporovat rodiče miminek do dlaně po celý jeden rok.


Pomáháme srdcem. Díky koordinátorkám Nedoklubka a šikovným tvořilkám podporujeme maminky po předčasném porodu v neonatologických centrech symbolickým purpurovým srdíčkem. K němu přidáváme brožurku s léčivým textem klinické psycholožky a Desatero pro rodiče po předčasném porodu. Dále ponožtičky z našeho ponožkového rekordu a nově také "Čepičku na doma". To vše kompletujeme do úhledných dárkových balíčků, ve kterých dostanou rodiče vše pohromadě.
Náklady na výrobu jednoho balíčku činí 17,- Kč. ( Zahrnují zvýhodněnou cenu grafického zpracování a tisku brožurky a letáčků, celofánového sáčku a stužky... Ručně vyráběné dárečky i my získáváme darem od úžasných a zručných tvořilek a ty dále jejich jménem předáváme maminkám. Koordinátorky svou činnost vykonávají bez nároku na honorář. Díky společnosti Zásilkovna můžeme dárky koordinátorkám posílat zdarma...)

Za Vašich 17 korun tak už můžeme podpořit jednu rodinu po předčasném porodu.
Kolik rodin s námi podpoříte?
Jednu?
🙏 Deset? 😍 Nebo více? 🤩








Kampaň  "Pomozte nám srdcem" vychází z hesla našeho hlavního projektu Mámy pro mámy.
Přidejte se a pomáhejte srdcem s námi i Vy! 💜
Děkujeme!
Vaše Nedoklubko
https://www.nedoklubko.cz/o-nas/

Maminky, verte, že to zvládnete vy i vase miminko.

Blanka Myslíková
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nedoklubko, z.s., projekt: Nedoklubko slaví 17. narozeniny