Andrea Dohnalová: Dárcovská výzva pro projekt Nedoklubko slaví 17. narozeniny

NEDOKLUBKO slaví 17. narozeniny

vybíráme od 12.6.2019
340 Kč
vybráno 2 % z 17 000 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Když vaše miminko na svět příliš chvátá... Když jste tolik nemocná, že není jiné řešení, než ukončit těhotenství dříve, něž vám vůbec narostlo bříško.... Když se bojíte o život své partnerky i vašeho nenarozeného dítěte... Když stojíte u inkubátoru s maličkým miminkem a přes slzy na něj nevidíte.... 
Tehdy je tu pro vás Nedoklubko. Již 17 let pomáhá rodičům po předčasném porodu. 
A děkujeme, že pomáháte s námi❤️
  
Za každých 17 Kč - jeden povzbudivý balíček pro maminku po předčasném porodu do nemocnice.
Jako maminka předčasně narozené holčičky a koordinátorka Nedoklubka bych ráda podpořila výzvu "Nedoklubko slaví 17. narozeniny". Cílem projektu je během měsíce června vybrat částku 153 000 Kč, která nám pomůže zajistit materiál na dárky, které nosíme rodičům do nemocnic v celé zemi po celý rok. Moc bych si přála, aby se díky mé výzvě vybralo na 1000 balíčků pro rodiny po předčasném porodu - tedy 17 000 Kč. 17 Kč = 1 dárkový balíček pro 1 maminku, 170 Kč = 10 dárkových balíčků pro 10 maminek, 1 700 Kč = 100 dárkových balíčků pro 100 maminek, 17 000 Kč = 1 000 dárkových balíčků pro 1 000 maminek. Ročně se narodí v ČR 9000 miminek předčasně. Moc děkuji, že pomáháte s námi. Andrea 💜

Za každých vašich 17 korun připravíme jeden povzbuzující dárek pro maminku po předčasném porodu❤️
Pomáháme srdcem. Díky koordinátorkám Nedoklubka a šikovným tvořilkám podporujeme maminky po předčasném porodu v neonatologických centrech symbolickým purpurovým srdíčkem. K němu přidáváme brožurku s léčivým textem klinické psycholožky a Desatero pro rodiče po předčasném porodu. Dále ponožtičky z našeho ponožkového rekordu "Socks for Life" a nově také "Čepičku na doma". To vše kompletujeme do úhledných dárkových balíčků, ve kterých dostanou rodiče vše pohromadě. Náklady na výrobu jednoho balíčku činí 17 Kč. (Zahrnují zvýhodněnou cenu grafického ztvárnění a tisku brožurky a letáčků, celofánového sáčku a stužky. Ručně vyráběné dárečky získáváme darem od úžasných a zručných tvořilek, a ty dále jejich jménem předáváme maminkám).
 

Nedoklubko, z.s.
17 let stojíme při vás! Jsme skoro dospělí! ☺️ Červen je pro Nedoklubko narozeninovým měsícem. Před sedmnácti lety bylo založeno při jednom neonatologickém oddělení a dnes pomáhá v celé zemi. V Nedoklubku věříme, že dokážeme podpořit každou rodinu po předčasném porodu. V České republice se předčasně narodí devět tisíc miminek ročně. Pomozte nám vybrat cílovou částku, která nám pomůže podporovat rodiče miminek do dlaně po celý jeden rok.


Pomáháme srdcem. Díky koordinátorkám Nedoklubka a šikovným tvořilkám podporujeme maminky po předčasném porodu v neonatologických centrech symbolickým purpurovým srdíčkem. K němu přidáváme brožurku s léčivým textem klinické psycholožky a Desatero pro rodiče po předčasném porodu. Dále ponožtičky z našeho ponožkového rekordu a nově také "Čepičku na doma". To vše kompletujeme do úhledných dárkových balíčků, ve kterých dostanou rodiče vše pohromadě.
Náklady na výrobu jednoho balíčku činí 17,- Kč. ( Zahrnují zvýhodněnou cenu grafického zpracování a tisku brožurky a letáčků, celofánového sáčku a stužky... Ručně vyráběné dárečky i my získáváme darem od úžasných a zručných tvořilek a ty dále jejich jménem předáváme maminkám. Koordinátorky svou činnost vykonávají bez nároku na honorář. Díky společnosti Zásilkovna můžeme dárky koordinátorkám posílat zdarma...)

Za Vašich 17 korun tak už můžeme podpořit jednu rodinu po předčasném porodu.
Kolik rodin s námi podpoříte?
Jednu?
🙏 Deset? 😍 Nebo více? 🤩








Kampaň  "Pomozte nám srdcem" vychází z hesla našeho hlavního projektu Mámy pro mámy.
Přidejte se a pomáhejte srdcem s námi i Vy! 💜
Děkujeme!
Vaše Nedoklubko
https://www.nedoklubko.cz/o-nas/
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nedoklubko, z.s., projekt: Nedoklubko slaví 17. narozeniny