Martina Jurčová: Dárcovská výzva pro projekt Nedoklubko slaví 17. narozeniny

Nedoklubko má narozeniny

vybíráme od 1.6.2019
5 437 Kč
vybráno 32 % z 17 000 Kč

přispělo

24 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Nedoklubko funguje už neuveriteľných 17 rokov! 
Suma 17 Kč je potrebná na 1 darčekový balíček, ktorý obsahuje letáčiky Nedoklubka so všetkými potrebnými informáciami + darčeky od dobrých tvorivých ľudí (chobotnička, srdiečko..) Mojou výzvou chcem podporiť Nedoklubko a v priebehu mesiaca jún vyzbierať 17 000Kč, na podporu ďalších mamičiek. Za túto sumu môžeme urobiť spoločne radosť 1000 ďalším ľuďom a to je skvelé, čo poviete?
Čoskoro to bude 6 rokov, kedy do nášho života nečakane predčasne zavítal náš Timotej. Kto zažil čas v nemocnici, vie, aké je to občas náročné a čas plynie tak veľmi pomaly...My sme v nemocnici strávili presne 100 dní a dodnes na to spomínam, ako na jedno z najnáročnejších životných období.  Aj preto sa dnes snažím robiť radosť ostatným a fungujem ako koordinátorka Nedoklubka pre Mladú Boleslav. Darčekový balíček z Nedoklubka je tvorený citlivo, s láskou... aby každá mamička predčasne narodeného dieťatka vedela, že v tom nie je sama. Balíček som pred rokmi dostala aj ja a ten pocit, že niekto si už prešiel rovnakou cestou ako ja, je na nezaplatenie...

 

 

Nedoklubko, z.s.
17 let stojíme při vás! Jsme skoro dospělí! ☺️ Červen je pro Nedoklubko narozeninovým měsícem. Před sedmnácti lety bylo založeno při jednom neonatologickém oddělení a dnes pomáhá v celé zemi. V Nedoklubku věříme, že dokážeme podpořit každou rodinu po předčasném porodu. V České republice se předčasně narodí devět tisíc miminek ročně. Pomozte nám vybrat cílovou částku, která nám pomůže podporovat rodiče miminek do dlaně po celý jeden rok.


Pomáháme srdcem. Díky koordinátorkám Nedoklubka a šikovným tvořilkám podporujeme maminky po předčasném porodu v neonatologických centrech symbolickým purpurovým srdíčkem. K němu přidáváme brožurku s léčivým textem klinické psycholožky a Desatero pro rodiče po předčasném porodu. Dále ponožtičky z našeho ponožkového rekordu a nově také "Čepičku na doma". To vše kompletujeme do úhledných dárkových balíčků, ve kterých dostanou rodiče vše pohromadě.
Náklady na výrobu jednoho balíčku činí 17,- Kč. ( Zahrnují zvýhodněnou cenu grafického zpracování a tisku brožurky a letáčků, celofánového sáčku a stužky... Ručně vyráběné dárečky i my získáváme darem od úžasných a zručných tvořilek a ty dále jejich jménem předáváme maminkám. Koordinátorky svou činnost vykonávají bez nároku na honorář. Díky společnosti Zásilkovna můžeme dárky koordinátorkám posílat zdarma...)

Za Vašich 17 korun tak už můžeme podpořit jednu rodinu po předčasném porodu.
Kolik rodin s námi podpoříte?
Jednu?
🙏 Deset? 😍 Nebo více? 🤩








Kampaň  "Pomozte nám srdcem" vychází z hesla našeho hlavního projektu Mámy pro mámy.
Přidejte se a pomáhejte srdcem s námi i Vy! 💜
Děkujeme!
Vaše Nedoklubko
https://www.nedoklubko.cz/o-nas/

❤️❤️❤️

Monika Dragounová
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nedoklubko, z.s., projekt: Nedoklubko slaví 17. narozeniny