Markéta Řehořová: Dárcovská výzva pro projekt Nedoklubko slaví 17. narozeniny

Nedoklubko slaví 17. narozeniny

vybíráme od 31.5.2019
6 280 Kč
vybráno 37 % z 17 000 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Svojí výzvou bych chtěla podpořit projekt, kterým slavíme 17. narozeniny Nedoklubka. Cílem projektu je vybrat částku 153 000,- Kč, která nám pomůže zajistit materiál na dárky, které nosíme my koordinátorky do nemocnic v celé zemi po celý rok. Ráda bych, aby se prostřednictvím mé výzvy vybralo alespoň 17 000,- Kč. Zajistilo by to prostředky na 1000 balíčků pro rodiče miminek do dlaně. 
Jsem Markéta Řehořová, v Nedoklubku jsem 8 let. Přivedly mě k němu moje děti, obě nedonošené. Desetiletá Míša a osmiletý Ríša se štěstím prošli v těžkých začátcích vším moc dobře a jsou z nich zdravé a šťastné děti.

Nedoklubko mi pomáhá překonávat trauma z dvou předčasných porodů. Díky práci koordinátorky můžu pravidelně podporovat rodiny, které se dostaly do stejné situace jako kdysi my a navíc přispívat k rozvoji povědomí o problematice předčasných porodů. Všechno zlé musí vždycky být pro něco dobré, já věřím na dobré konce a nekonečnou naději, tak věřte taky!



Červen je pro Nedoklubko narozeninovým měsícem. Před 17 lety bylo založeno při jednom neonatologickém oddělení a dnes pomáhá v celé zemi. V Nedoklubku věříme, že dokážeme podpořit každou maminku po předčasném porodu. V České republice se předčasně narodí devět tisíc miminek ročně.
Pomozte nám k tomu, aby se vybrala cílová částka, díky níž budeme moci podporovat rodiče miminek do dlaně po celý jeden rok.


Pomáháme srdcem. Díky koordinátorkám Nedoklubka a šikovným tvořilkám můžeme v neonatologických centrech podpořit maminky po předčasném porodu symbolickým purpurovým srdíčkem.  K srdíčku přidáváme brožurku s léčivým textem klinické psycholožky, Desatero pro rodiče po předčasném porodu a malý dárek na doma.  Toto vše kompletujeme do úhledných dárkových balíčků, ve kterých mají rodiče vše přehledně a pohromadě.



Náklady na výrobu jednoho balíčku jsou 17,- Kč.

Za Vašich 17,- Kč můžeme podpořit jednu rodinu po předčasném porodu. Kolik rodin podpoříte? Jednu? Deset? Sto? Nebo tisíc? 😊

Kampaň  "Pomozte nám srdcem" vychází z hesla našeho hlavního projektu Mámy pro mámy - Pomáháme srdcem. Přidejte se a pomáhejte srdcem s námi! 

Nedoklubko, z.s.
17 let stojíme při vás! Jsme skoro dospělí! ☺️ Červen je pro Nedoklubko narozeninovým měsícem. Před sedmnácti lety bylo založeno při jednom neonatologickém oddělení a dnes pomáhá v celé zemi. V Nedoklubku věříme, že dokážeme podpořit každou rodinu po předčasném porodu. V České republice se předčasně narodí devět tisíc miminek ročně. Pomozte nám vybrat cílovou částku, která nám pomůže podporovat rodiče miminek do dlaně po celý jeden rok.


Pomáháme srdcem. Díky koordinátorkám Nedoklubka a šikovným tvořilkám podporujeme maminky po předčasném porodu v neonatologických centrech symbolickým purpurovým srdíčkem. K němu přidáváme brožurku s léčivým textem klinické psycholožky a Desatero pro rodiče po předčasném porodu. Dále ponožtičky z našeho ponožkového rekordu a nově také "Čepičku na doma". To vše kompletujeme do úhledných dárkových balíčků, ve kterých dostanou rodiče vše pohromadě.
Náklady na výrobu jednoho balíčku činí 17,- Kč. ( Zahrnují zvýhodněnou cenu grafického zpracování a tisku brožurky a letáčků, celofánového sáčku a stužky... Ručně vyráběné dárečky i my získáváme darem od úžasných a zručných tvořilek a ty dále jejich jménem předáváme maminkám. Koordinátorky svou činnost vykonávají bez nároku na honorář. Díky společnosti Zásilkovna můžeme dárky koordinátorkám posílat zdarma...)

Za Vašich 17 korun tak už můžeme podpořit jednu rodinu po předčasném porodu.
Kolik rodin s námi podpoříte?
Jednu?
🙏 Deset? 😍 Nebo více? 🤩








Kampaň  "Pomozte nám srdcem" vychází z hesla našeho hlavního projektu Mámy pro mámy.
Přidejte se a pomáhejte srdcem s námi i Vy! 💜
Děkujeme!
Vaše Nedoklubko
https://www.nedoklubko.cz/o-nas/

:-)

Eva Lánská
500 Kč

Podekovani za Misu a Risu

Janča Martinovska
170 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nedoklubko, z.s., projekt: Nedoklubko slaví 17. narozeniny