Eva Mayerová: Dárcovská výzva pro projekt Život se má žít až do konce

Pro babi a dědu/ II. ročník charitativního běhu a pikniku

vybíráme od 23.5.2019
31 133 Kč
vybráno 311 % z 10 000 Kč

přispělo

59 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Cílem projektu Pro babi a dědu je sejít se a zároveň podpořit organizaci, která má na starosti péči o staré lidi. Loni to bylo Hurá na výlet – organizace která bere důchodce na výlety a to jen tak, bez hrnců, bez vysavačů, zkrátka jen aby něco viděli a socializovali se. Letos jsem vybrala organizaci Cesta domů, která naopak pomáhá těm, kteří už výlety nezvládnou a  která poskytuje zdravotní služby přímo u nemocných a umírajících lidí doma. Váš příspěvek - v libovolné výši bude sloužit jako vstupenka na charitativní běh a piknik, který se bude konat 20. 6. 2019 v Praze. 


Cesta domů, z.ú.
Snažíme se, aby byl život snesitelný a smysluplný i v posledních chvílích. Bez vás bychom to nedokázali. Splňte spolu s námi přání těžce nemocným lidem zemřít v klidu, důstojně a v blízkosti své rodiny. Vážíme si každého daru a projevené důvěry.
Zajišťujeme, aby děti a dospělí umírající v domácím prostředí měli dostupnou zdravotní péči a další potřebné služby. Každému, kdo se na nás obrátí, poskytneme informace potřebné k péči o nevyléčitelně nemocného. Na území hl. m. Prahy provozujeme už 20 let domácí hospic. Našim pacientům poskytujeme zdravotní služby 24 hodin denně 7 dní v týdnu a jejich blízkým podporu v každodenní péči.

Umožňujeme, aby člověk v posledních dnech a týdnech života mohl dožít důstojně, mít čas na své nejbližší, na rozloučení a mohl být doma, v prostředí, které má rád.

Můžete nám v tom pomoci. Bez individuálních i firemních dárců bychom se neobešli. Děkujeme!

<3 pro dobrou věc

Suppíš

Dobře, že ještě jsou lidé ochotní pomáhat svým žijícím předchůdcům...

Vladimír Valenta
300 Kč

Krásný projekt!

Pavla Dolenská
300 Kč

Ať se mají babičky a dědečci líp <3

Petra Špatenková
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Cesta domů, z.ú., projekt: Život se má žít až do konce