Petr Vorlíček: Dárcovská výzva pro projekt ŽIVOT ZA ZDÍ

Daruj - Život za zdí

vybíráme od 13.5.2019
2 400 Kč
vybráno 800 % z 300 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ahoj, jedna se o skutecne zdarilý a hlavně potřebný projekt! Ja jsem podporil cadtkou 500,-CZK. Pokud muzete tak prosim podporte! Pomuzete tim hodne lidem a nikdy nevite kdy budete sami potrebovat podobnou pomoc. Zbyva uz jen 7 dní!!!
V České republice žije přes půl milionu lidí s neléčenou depresí nebo s některou z úzkostných poruch. Většina takto nemocných se neléčí ze strachu z psychiatrie, i kvůli obavám, že budou označeni za blázny. Nebo proto, že jejich nemoc nebyla vůbec rozpoznána. Neléčené deprese a úzkostné poruchy přitom často vedou k sociální izolaci, závislostem i k sebevraždě, ale také k řadě tělesných onemocnění.   
Lidem s neléčenou depresí a úzkostmi schází ověřené a snadno dostupné informace o projevech a léčbě jejich nemoci. Proto jsme se rozhodli natočit dokumentární cyklus ŽIVOT ZA ZDÍ. S pomocí předních odborníků z celé republiky boříme strach z psychiatrie. Otevíráme brány psychiatrických nemocnic a dveře psychiatrických ambulancí. Mluvíme o působení antidepresiv a představujeme krizovou intervenci, hospitalizaci na psychiatrii a terapeutické cesty, které vedou ven z bludného kruhu deprese a úzkostí.
ArsAnima, z.s.
V České republice žije přes půl milionu lidí s neléčenou depresí nebo s některou z úzkostných poruch. Většina takto nemocných se neléčí ze strachu z psychiatrie, i kvůli obavám, že budou označeni za blázny. Nebo proto, že jejich nemoc nebyla vůbec rozpoznána. Neléčené deprese a úzkostné poruchy přitom často vedou k sociální izolaci, závislostem i k sebevraždě, ale také k řadě tělesných onemocnění. Lidem s neléčenou depresí a úzkostmi schází ověřené a snadno dostupné informace o projevech a léčbě jejich nemoci. Proto jsme se rozhodli natočit dokumentární cyklus ŽIVOT ZA ZDÍ. S pomocí předních odborníků z celé republiky boříme od léta 2017 strach z psychiatrie. Otevíráme brány psychiatrických nemocnic a dveře psychiatrických ambulancí. Mluvíme o působení antidepresiv a představujeme krizovou intervenci, hospitalizaci na psychiatrii a terapeutické cesty, které vedou ven z bludného kruhu deprese a úzkostí.
Do této chvíle jsme natáčeli všechna videa pro Život za zdí na mobilní telefony. Prokázaly nám dobrou práci, ale po dvou letech práce dosloužily. A tak nastal čas, abychom obměnili náš technický park. Rozhodli jsme se pro koupi kamery, aby byla videa opět o něco kvalitnější, ale k tomu potřebujeme Vaši pomoc.
 
Podporu potřebujeme i pro vytvoření a zahájení provozu nových webových stránek, kam budeme umisťovat všechna natočená videa, paralelně s YouTube kanálem. Na novém webu dokumentárního cyklu Život za zdí chceme publikovat i záznamy z našich přednášek a tematické texty. A časem na něm otevřeme i poradnu pro lidi trpící úzkostmi a depresemi.

Děkujeme Vám za příspěvek!

Život za zdí na YouTube
Život za zdí na Facebooku
Rozhovor o projektu Život za zdí ve Zdravotnickém deníku

A ZA PODPORU VÁM POŠLEME DÁREK

DAR DO 500 KČ
NÁRAMEK "IT´S OK NOT TO BE OK"


DAR NAD 500 KČ (VČETNĚ)  NÁRAMEK A TRIKO "MOJE ÚZKOSTI MAJÍ TAKÉ ÚZKOSTI"


Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
ArsAnima, z.s., projekt: ŽIVOT ZA ZDÍ