Barbara Vávrová: Dárcovská výzva pro projekt Feliti kastruje

Narozeninový dárek pro mě = finanční dárek pro Feliti kastruje

vybíráme od 1.4.2019
4 900 Kč
vybráno 140 % z 3 500 Kč

přispělo

20 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Drazí přátelé,
zítra 2.4.2019 budu zase o rok starší (není to apríl). A tak jsem se rozhodla Vás poprosit o pomoc. Dárek pro mě, v podobě finančního daru pro Feliti kastruje:). Částka je symbolická (můžeme ji několikanásobně překročit), ale určitě potěší a Vás bude hřát u srdce, že jste udělali dobrý skutek.
Jejich práce pomáhá nejen samotným kočkám (ušetří je mrouskání, které je vysiluje a několikanásobných porodů, zdravotních komplikací, kocoury ošklivých rvaček s ostatními soky), ale do budoucna i útulkům, azylům, dočaskářům, kteří by se následně o narozená koťata starali. Ubude i bezvládných tělíček u silnic.
Spolek Feliti na své náklady kastruje opuštěné kočky a kocoury a tak pomáhá snižovat neúnosný nárůst koťat, která končí buď v přeplněných útulcích, nebo pod koly aut. Už tak vykastrovali přes 1750 koček. Za týden jich stihnou i 100 (-57 tisíc Kč). Takže během toho měsíce, kdy poběží má výzva, vykastrují nejspíš dalších 400 koček (-228 tisíc Kč). O každé akci informují. Nedostávají příspěvky od státu ani obcí, pouze od dárců - Vás.

Moc Vám všem děkuji za pomoc.

FELITI club, z.s.
Tisíce toulavých a opuštěných koček rodí každý rok bezbranná koťata, kterých ročně v České republice umírá na DESETI TISÍCE. Puchýře v tlamičkách, zaživa požírána blechami, plná bříška červů, hlad, zima, pohozené lidskou rukou v poli nebo s hlavičkou v kýblu plném vody. Tak končí životy těch, kterých se teprve nerodily. POMOZTE NÁM TY HRŮZY ZASTAVIT. Jsou lidé, kterým záleží na osudu bezprizorních zvířat a snaží se zabezpečit jejich kvalitní život. Cílem tohoto projektu je kromě osvěty týkající se kastrací toulavých koček zejména hradit poplatky za KASTRACE volně žijících koček a kocourů, kteří se po kastraci vrací zpět do lokality odchytu.
Jsou lidé, kterým záleží na osudu bezprizorních zvířat a snaží se zabezpečit jejich kvalitní život. Cílem tohoto projektu je kromě osvěty týkající se kastrací toulavých koček zejména hradit poplatky za KASTRACE volně žijících koček a kocourů, kteří se po kastraci vrací zpět do lokality odchytu.  

<3

Tereza Godinová
50 Kč

💗

Tereza Doudová
100 Kč

Když mohu, pomohu.

Petr Hurta
300 Kč

Super nápad <3

Nikola Kutláková
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
FELITI club, z.s., projekt: Feliti kastruje