Danuše Kulhánková: Dárcovská výzva pro projekt Dům pro ženy

Když se někdo snaží dostat ze dna, zaslouží si pomoc

vybíráme od 30.3.2019
0 Kč
vybráno 0 % z 12 500 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Když se někdo snaží dostat ze dna, zaslouží si pomoc a podanou ruku. Nikdo nevíme, co se může v životě zamotat nám nebo našim dětem.
Když pomáháme, pomáháme i sobě - růst, vcítit se, spolupracovat a být součástí.
BÉTEL CZ z.s.
Již přes 12 let úspěšně pomáháme mužům vyjít ze závislosti. Teď chceme pomáhat i ženám, které se dostaly do obtížné situace – závislost, bezdomovectví nebo prostituce. Chceme jim poskytnout bezpečný domov, ve kterém zakusí svobodu, uzdravení a postaví se na vlastní nohy.
Abychom jim mohli tohle všechno poskytnout, potřebujeme dům a ten stojí peníze! Rádi bychom do dubna vybrali 150 000 Kč na zálohu.

A tak v průběhu následujících 10 měsíců, 4 stateční (a dostatečně blázniví) z nás poběží 10 km Vítkovský Army Run v červenci, dále 10 km Birell Prague Grand Prix v září a Prague Půl Maraton v dubnu příštího roku. To všechno proto, aby získali co nejvíce peněz, které budou na nákup budovy použity.

Vítek and Adam:

„Bétel nám pomohl překonat naší závislost ve fungující komunitě. Teď běžíme, abychom podpořili ženy, které jsou v tuhle chvíli v podobné situaci jako my před léčbou. Doufáme, že budou moct nalézt stejnou svobodu, jakou jsme nalezli my.“

Daniela and Kate:

„I když jsme si neprošly bojem s vlastní závislostí, ohromná potřeba, kterou vidíme při dobrovolné práci s ženami na ulicích a ve věznicích, se dotýká našeho srdce. Rády bychom viděly, komunitu žen, které vyjdou ze závislosti a poznají opravdovou naději a radost. Poběžíme, protože chceme, aby se tato naše vize stala realitou.“

Děkujeme vám za váš zájem o naši výzvu a jakoukoliv částku, kterou nám darujete. Veškeré dary přijímáme s vděčností. Každá vaše koruna nebo libra nám bude povzbuzením, které nás bude motivovat a posouvat směrem k cílové pásce!

Více informací on naší práci se můžete dozvědět na: http://komunitabetel.cz/

Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
BÉTEL CZ z.s., projekt: Dům pro ženy