Danuše Kulhánková: Dárcovská výzva pro projekt Nová trouba pro Pekárnu Vrátka

PEPIN v nebezpečí

vybíráme od 20.3.2019
0 Kč
vybráno 0 % z 12 500 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Vážení přátelé, milovníci kvalitního chleba, z.spolku VRÁTKA odchází trouba na jeho pečení. Vrátkovský kvásek PEPIN, ze kterého ty úžasné chleby pečou, tak potřebuje naši pomoc. Prostřednictvím portálu Darujme.cz pomůžeme nejen PEPINOVI, ale i OZP zaměstnancům.
Vrátka, z.s.
Protože v troubě, v níž jsme dosud pekli kváskový chléb, přestává fungovat řídicí jednotka, potřebujeme do pekárny troubu novou. Bez ní nebudeme moci péct chléb, který je hlavním produktem naší pekárny. Pracují v ní zaměstnanci se zdravotním znevýhodněním. Chléb pečou buď bez příchuti nebo rajčatový, cibulkový, ořechový, škvarkový, brusinkový a olivový. Zákazníky máme nejen v Třebíči a okolí, ale prostřednictvím PPL zasíláme chléb třeba až do Ostravy.
V Pekárně Vrátka zaměstnáváme pracovníky se zdravotním znevýhodněním. Kvalita našich produktů je však špičková. Kromě dezertů, buchet či cukroví pečou klíčový produkt - kváskový chléb z vlastního certifikovaného kvásku Pepin. Chléb si svou kvalitou získal stovky zákazníků, další stále přibývají. Pekaři jej vyrábějí buď bez příchuti nebo ořechový, škvarkový, cibulkový, rajčatový, brusinkový či olivový. Peníze ze sbírky Darujme investujeme do nákupu nové trouby na chléb, jelikož v té stávající kolabuje řídicí jednotka a oprava již není možná. 
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Vrátka, z.s., projekt: Nová trouba pro Pekárnu Vrátka