Narozeninová sbírka pro osvobozená zvířata

vybíráme od 4.3.2019
20 742 Kč
vybráno 519 % z 4 000 Kč

přispělo

80 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ahoj!
Dne 31. 3. 2019 slavím své 21. narozeniny. Rozhodla jsem se ale, že k narozeninám letos nic nechci... i když ne tak úplně.
Moc bych chtěla, abyste mi pomohli vybrat co nejvíc peněz pro zachráněná zvířata na Farmě Naděje. Zároveň tím podpoříme myšlenku osvobození dalších zvířat z hrůz tzv. živočišného průmyslu.
Asi rok a půl se věnuji aktivismu za práva těch, kteří za sebe mluvit nemohou.
V dubnu 2018 jsme spolu s kamarádkou Anet začaly v Praze organizovat tzv. Cubes of Truth pod Anonymous for the Voiceless. Jedná se o poklidný aktivismus, který je založený na promítání záběrů z živočišného průmyslu a konverzacích o veganství se zaujatými kolemjdoucími. 
Letos jsme se s kamarádem Radimem ujali pořádání vigilů před jatkami v Českém Brodě - pod organizací The Save Movement s dalšími aktivisty zastavujeme transporty s prasátky a trávíme s nimi jejich poslední chvíle života. Podáváme svědectví o tom, v jakém stavu zvířata jsou a projevujeme jim lásku, kterou nikdy nedostali. Dále jsem například členkou organizace Otevři Oči.

Aktivismu se věnuji ve svém volném čase a zadarmo. 
Vybrat jakoukoliv částku pro dobro zvířat je mým snem a Vy mi v tom můžete tento měsíc pomoct. Rozhodně tím podpoříte i moji aktivitu pro zvířata, pokud přispějete na farmu zrovna přes tuto sbírku. Vyjádříte mi tím podporu a dodáte energii bojovat dál. Děkuji. <3 

PS: Zavazuji se, že pokud se vybere nad 4000 Kč, přihodím 1000 Kč. Sama jsem netušila, kolik by se tu mohlo vybrat a tak ta cílová částka je jen symbolická - můžeme vybrat méně a samozřejmě i více. :D
Farma Naděje z.s.
Chceme lidem ukázat, že zvířata, kterým jsme dali nálepku hospodářská, se v prožívání lásky, radosti i bolesti nijak neliší od našich domácích mazlíčků. Rádi bychom proto ukázali, že tyto tvory není nutné využívat, a že lze i bez živočišných produktů vést zdravý a plnohodnotný život. Koupili jsme pozemek o celkové rozloze 2,6 hektaru v obci Dobrovítov, nedaleko měst Čáslav a Kutná Hora, a začali budovat vše od základu na holé louce… tedy spíše poli. Na farmě žije kromě dobrovolníků kolem 110-ti zachráněných zvířátek (beránci, ovečky, kozičky, prasátka, kačenky, kuřátka, slepičky, kohoutci, kočičky, pejsci, kravičky a lamy), a noví obyvatelé stále přicházejí.




Chceme, aby Farma Naděje byla nejen šťastným domovem pro zvířata, ale i příjemným místem pro lidi, kteří si k nám mohou přijet odpočinout, potěšit se s našimi zvířaty, popovídat nebo i pomoci s tím, co je právě potřeba. Chceme vytvořit něco, co má smysl a co pomůže změnit náš svět v hezčí místo pro život. Azyl budujeme krůček po krůčku a nejvíce si děláme všechno sami nebo s brigádníkama, abychom ušetřili co nejvíce peněz a měli na materiál na stavbu, krmivo a veterinu. Jako první byla vyvrtána studna, postavena jurta a přivedena elektřina a hned poté přišla na řadu obydlí pro zvířátka a zázemí pro brigádníky a budoucí návštěvníky...


 
Na to, abychom všechna zvířata mohli ubytovat a postarat se o ně, a součastně  vytvořili i příjemné odpočinkové místo pro návštěvníky, potřebujeme vaši pomoc. 
Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat, protože tento projekt je možné realizovat jen díky vaší neustálé podpoře, které si moc vážíme.




Každý z nás hledá v životě lásku a štěstí. Každý by rád objevil své poslání a smysl života. Tvořit vlastníma rukama a svým srdcem je základ. Farmu Naděje tvoříme s láskou a nadějí pro nás všechny, že můžeme žít lépe, v harmonii, v lásce a radosti. Všechno je možné, jen tomu uvěřit...



:)

Kateřina Klozová
86 Kč

Děkuju za tak nádherný projekt a ještě nádhernější lidi. Děkuju. 💛

Nela Revayová

Všechno nejlepší k narozeninám a děkuju za to, co pro zvířata děláš :) <3

Gabriela Kaletová
100 Kč

Všechno nejlepší Lindě a krásný život všem zvířátkům na Farmě ❤️

Klára Pajonková
269 Kč

<3

Dárce
100 Kč

Ahoj Lindo. To, co děláš je úžasné. Moc si toho vážím!

Love Animals
407 Kč

Happy Birthday! :)

Veronika V.
1 000 Kč

<3

Tereza Vandrovcová
269 Kč

<3

Mia D.

Happy Bdaaay :))

Roman Macik
269 Kč