Irena Jelínková: Dárcovská výzva pro projekt Symbolické startovné na běh pro děti s postižením zraku

Staňte se virtuálním účastníkem našeho běhu

vybíráme od 28.2.2019
2 500 Kč
vybráno 83 % z 3 000 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Rádi byste pomohli lidem v těžké situaci, ale nevíte jak? Mám tu jeden tip na snadný způsob:

V V neděli 14.dubna pořádáme v rámci Brněnského půlmaratonu už 2.ročník symbolického běhu "Minidesítka pro ranou péči" na pomoc našim klientům - rodinám s postiženými dětmi. Chceme vybrat peníze na vzdělávací pobyt, který jsme pořádali už třikrát, ale stále je mnoho rodin, na které se ještě nedostalo. Líbí se vám taková akce, ale nemáte čas? Zapojte se na dálku: kupte si virtuální startovné a poběží s námi aspoň nafukovací balónek s vaším jménem. Balónky za první tři dárce nafouknu osobně a přivážu na ruku sobě nebo svým dětem :-)
Samozřejmě můžete přijít i osobně, ráda vás na startu přivítám!


Společnost pro ranou péči, pobočka Brno
V neděli 14.4.2019 v 10:00 hod. startuje v centru Brna Minidesítka pro ranou péči, charitativní běh CRAFT Brněnského půlmaratonu na podporu rodin s dětmi s postižením zraku. Náš běh se Vám líbí, ale nemůžete přijít? Zapojte se na dálku: zaplaťte symbolické startovné a místo Vás s námi pak poběží nafukovací balónek s Vaším jménem :-)
Výtěžek ze startovného získá naše středisko, které bezplatně pomáhá rodinám vychovávajícím doma děti se zrakovým postižením. Jezdíme do rodin domů na pravidelné návštěvy a pracujeme jak s dětmi, tak s rodiči, kterým všestranně pomáháme zvládnout těžkou životní situaci co nejlépe.