Studenti UPCE: Dárcovská výzva pro projekt Pomoc zvířatům v nouzi

Zdraví pro Psí život

vybíráme od 18.2.2019
11 250 Kč
vybráno 113 % z 10 000 Kč

přispělo

41 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jsme studentky Univerzity Pardubice oboru zdravotně-sociální práce a rozhodly jsme se podpořit organizaci Psí život, z.s. Touto výzvou chceme pomoci zvířatům v nepříznivých podmínkách. Naším cílem je vybrat 10 000 Kč na veterinární péči pro zvířata. Přispěním můžete pomoci i vy!

#zdravíproPsíživot

Pomáhejte zvířatům společně s námi! Našim cílem je zpřístupnit potřebnou veterinární péči zvířatům, jejichž majitelé jsou v tíživé sociální situaci. Zvířata nebývají zpravidla očkovaná, trpí různými nemocemi a parazity. Potřebnou péči jim majitelé nemůžou zajistit, léčba a následná rekonvalescence je finančně nákladná. 

Pro představu ceny veterinárních zákroků:

250 Kč odčervení zvířete
650 Kč očkování zvířete 
1500 Kč léčba svrabového onemocnění, rentgenové vyšetření zlomeniny
5000 Kč kastrace zvířete

Jedinou cestou, jak veřejnost ochránit, je snažit se udržovat populaci těchto zvířat zdravou a šířit osvětu. Zapojte se i Vy a pomáhejte nám zlepšovat situaci v naší republice! Ochráníte tak sebe, své děti i své domácí mazlíčky! 

Psí život, z.s.
Jako jediná organizace v České republice se cíleně zaměřujeme na pomoc zvířatům, která patří lidem bez domova, osobám závislým na návykových látkách a zvířatům, která žijí s lidmi v sociálně vyloučených lokalitách. Pomáháme ale i mnohým dalším zvířatům v nouzi.
Naším posláním je pomáhat psům a kočkám, jejichž majitelé se dostali do tíživé životní situace nebo se pohybují "na okraji společnosti" a nedokáží o své zvíře dostatečně pečovat. Pomáháme ale i mnoha dalším zvířatům. 
Právě nyní řešíme akutní případ fenky Fialky s nádorem na mléčné žláze, který je velký jako pěst, ale i pomoc pejskovi Scoobymu se zánětem prostaty, stejně jako Lexíkovi, který má nádor na varleti a za krkem. Fenečku Jessinku čeká hned po svátcích vyoperování poškozeného a velmi bolestivého oka. Ale pokračujeme i v kastracích zvířat od lidí bez domova, aby nenarůstal počet zvířat žijících na ulici - právě řešíme nechtěně namnožené kočky v lokalitě, kde žije panička se zmíněným pejskem Lexíkem.

Mockrát děkujeme za Vaši pomoc! Bez vás bychom zvířatům pomáhat nedokázali.

Pochod v Pardubicích super nápad. :-)

Lenka Svitáková
250 Kč

Moc držím všem pejskům palce !

Martina Kratochvílová
250 Kč

Pro zviratka jen to nejlepsi❤️

Lucie Korečková
100 Kč

Co je pár drobných oproti utrpení života...

Alena Hurdová

Pro pejsky vše.

Míra
250 Kč

Na kastraci koní :D :D :D :D

Ondřej Černý
888 Kč

Neni zac pejskove.

Katerina Zackova
50 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Psí život, z.s., projekt: Pomoc zvířatům v nouzi