Spin 4 Kids: Dárcovská výzva pro projekt Podpořte mladé onkologické bojovníky

Spin 4 Kids

vybíráme od 29.1.2019
5 518 Kč
vybráno 2 % z 300 000 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Spin 4 Kids is a charity event to celebrate the lives of children from our own community who have fought cancer and to support charities in the Czech Republic that are helping those that are still out there struggling to beat it.  
 
This year, Spin 4 Kids is working with Pink Bubble who supports teenagers and young adults whose lives have been affected by cancer. Adolescence is difficult enough and an oncological disease adds even a heavier load on the spirit as well as the body. At Pink Bubble, their mission is that these young people know that they have someone to lean on during this complicated phase of their lives, be it the treatment itself, the recovery or their return to everyday life. 
 
If you would like to learn more, please visit their website at Pink Bubble
 
For further information, go to the Spin 4 Kids Website or e-mail us at spin4kids@outlook.com
On Saturday, March 2nd, we will be having our 4th annual Spin 4 Kids event, a 4-hour indoor cycling marathon where individuals or a team of participants pedal a special stationary bike, more commonly called spinning.  The event is hosted at the International School of Prague ; Nebusice, Prague 6.
 
To register go to: Spin 4 Kids - Registration
Nadační fond Pink Bubble
Jednorázová nebo trvalá finanční podpora Nadačního fondu Pink Bubble
Cílem Nadačního fondu Pink Bubble je podpora onkologicky nemocných náctiletých a mladých dospělých po celé České republice v průběhu léčby, v době rekonvalescence a při následném návratu do života.

Dospívání je náročné samo o sobě a nádorové onemocnění znamená pro mladého člověka další velikou psychickou i fyzickou zátěž. Navíc ovlivňuje jeho společenské vazby a často také ekonomickou situaci širší rodiny. Byli bychom proto rádi, kdyby nejen malí, ale i ti starší a čerstvě dospělí pacienti věděli, že existuje místo, kam se mohou obrátit, pokud v období onkologické léčby a rekonvalescence hledají pomoc nebo podporu.

A jak pomáháme?

  •  ZPROSTŘEDKOVÁVÁME ZÁŽITKY: 
Drobné aktivity a radosti, které by v době léčby a rekonvalescence mohly pacienty rozptýlit, posílit jejich naději a optimismus. 

  •  PŘISPÍVÁME NA POMŮCKY:
Příspěvky na zdravotnické, rehabilitační či pohybové pomůcky a služby, které usnadňují léčbu a život po jejím ukončení.

  •  PLNÍME PŘÁNÍ: 
Plnění osobních přání, která jsou velmi rozmanitá: od elektroniky přes potřeby k volnočasovým aktivitám či ke studiu až po kulturní nebo společenské zážitky.

  •  POSKYTUJEME JEDNORÁZOVOU FINANČNÍ PODPORU.
Jsme vděčni za každou pomoc. DÍKY, ŽE JSTE S NÁMI!
Více na www.pinkbubble.cz



Best of Success, from Patricia and George

Mike O'Mara
45 €

Helping Spin4Kids fight cancer!!

Jackie
25 €

Statenice Cycling Club helping Spin 4 Kids reach their goal!!

Mike OMara
90 €

Best of Success at Spin 4 Kids 2019!!!

Mike O'Mara
10 €
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadační fond Pink Bubble, projekt: Podpořte mladé onkologické bojovníky