Ája Černá: Dárcovská výzva pro projekt Ať jsou psí bezdomovci zase happy jak dva grepy :-)

Nezastavujeme, máme zpoždění, naskočte k Dočasky.cz

vybíráme od 15.1.2019
2 800 Kč
vybráno 6 % z 44 000 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Hranice neexistují, každý z nás zvládne mnohem více, než si myslí. 
Drazí přátelé a milovaní, kteří jste si vzpomněli, že jsem se narodila 😊

Díky, díky, díky! Konečně jsem se prokousala všemi zprávami a došlo mi, jak velké bohatství mám, když jsem obklopena tolika božími lidmi. Pak mě trochu zamrzelo, že na vás všechny nemám čas. Proto se překvapivě ani letos nekonala velká narozeninová oslava. A ačkoliv láhví Bohemky a oříškových čokolád není nikdy dost, mám zábavnější nápad :-D

Kdo mě zná dlouho, ví, že můj životní příběh by vydal na knihu. Mohla by mít název: „Z pyšné moderátorky smutnou princeznou!“ anebo, „Kudy padala“, ten je ještě výstižnější a mohl by být bestsellerem (třeba si mě autor konečně najde) :-D

Hlavní je, že jsem nezůstala ležet. Že jsem se přes všechny ty ukrutánsky bolestné prožitky dostala až sem. Mnozí jste byli u toho a já jsem vám nesmírně vděčná. Naučili jste mě vidět v neúspěchu příležitost pro zlepšení.  Narodily se Dočasky.cz, mají mou DNA, jsou mojí rodinou a o rodinu bychom se měli starat, ať už ji najdeme kdekoliv.
Věřím, že nikdy není pozdě na to přestat odkládat velké věci, které mají hlubší smysl a přináší radost a obecný prospěch.

Mně neposílejte nic. Podpořte Dočasky.cz. Podaří-li se nám do prvního jarníhoh dne naplnit čtyřiačtyřicítku, slibuji na psí uši, že se letos s vámi všemi na chvíli zastavím a s velkou pompou oslavíme dočaskové narozky tady u nás, kde se ze psích bezdomovců stávají psi, co jsou happy, jak dva grepy :-)

PS: Myslím, že dávání nemá v Čechách vybudovanou tradici ;-) Jsem MOC zvědavá, od koho bude další výzva ;-)
 

Dočasky.cz, z.s.
Co jeden člověk pokazí, jiný musí napravit. Přidejte se k nám.
Klasické útulky už dávno nejsou jen přestupní stanicí, do které se na pár nocí dostávají zaběhlí psi, které si šťastný majitel vyzvedne. Naopak. Mnohé psí duše v nich tráví celý svůj život.

Už devátým rokem měníme život psím bezdomovcům.           
     
Začali jsme před lety jako pomáhající organizace. Rosteme, sílíme a díky narůstajícímu množství adoptivních rodin jsme přerostli v komunitu. Od roku 2017 provozujeme útulek registrovaný KVS a měníme povědomí veřejnosti. Máme v péči nalezené a odložené psy a staráme se o ně nejlépe, jak umíme, s ohledem na jejich individuální stav a potřeby.
 
Dosud jsme našli nový domov čtyřem stovkám psů. Investujeme do kvalitní péče - ta je pro nás důležitější než kvantita. Mnozí naši „pacienti“ přišli v děsivém stavu, jak zdravotním, tak psychickém. Například Foxík se měsíce toulal s rozstřeleným ramenem, nikdo mu nepomohl. U nás prošel restartem, operací, a jako znovuzrozený našel milující domov, kde prožil klidné stáří.
Slepá Hanička, nalezená vysílená a bez srsti v odpadní jímce.
Žila šťastná v adoptivní rodině.

A další a další, jejichž jména a osudy se nám vryly hluboko do srdce.
Daří se nám měnit osudy psích bezdomovců a usilovně makáme na tom, aby byli další happy, jak dva grepy ;-)

Přidejte se k nám. Stačí jednou měsíčně posílat grepy ;-)
Varování: Pravidelným nákupem grepů se můžete stát závislí na psím štěstí!

My jsme závislí a na svou úrodu právem hrdí ;-)
https://docasky.cz/cs/nasli-domov

Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Dočasky.cz, z.s., projekt: Ať jsou psí bezdomovci zase happy jak dva grepy :-)