Taťána Kuchařová: Dárcovská výzva pro projekt Nikdo by neměl být sám

Prosincová výzva Patricie

vybíráme od 19.12.2018
100 541 Kč
vybráno 101 % z 100 000 Kč

přispělo

110 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Přátelé, rok se s rokem sešel a já slavím narozeniny. Pojďme je společně využít k pomoci těm, kteří to potřebují. Moc děkuju. 
Slavím narozeniny v předvánočním čase a rozhodla jsem se, že místo stěžování si, že stejně dostanu narozeninové dárky ve vánočním balícím papíře, využiju tu magickou atmosféru Vánoc pro něco dobrého. 
Mám to štěstí, že mám prarodiče a že s nimi můžu trávit čas, nejen ten vánoční. Ne všichni ale mohou trávit svátky s rodinou. Díky Nadaci Krása pomoci vím, kolik babiček a dědečků žije úplně samo a nemá podporu rodiny. Nadace Krása pomoci jim pomáhá, aby mohli žít důstojný život a aby měli na koho se obrátit, když potřebují. Během celého roku, nejen o Vánocích. A to podle mě stojí za podporu. 
Pokud si stejně jako já myslíte, že nejen o Vánocích by nikdo neměl být sám, budu ráda, když se zapojíte. 

Moc děkuju a přeju krásné svátky všem. 

Patricie
Nadace Krása pomoci
Také si myslíte, že by nikdo neměl být sám? Tak podpořte a sdílejte naši vizi. Naší vizí jsou spokojení senioři, kteří žijí důstojný život doma. Nabízíme proto individuální péči, oporu a pomoc všem, kteří to potřebují. Vysvětlíme možnosti, obstaráme pomůcky, zařídíme asistenci, představíme služby, které seniorům umožní důstojný život doma. Prolomíme tak začarovaný kruh, ve kterém služby sice existují, ale senioři o nich nevědí nebo o ně neumějí požádat. Seniory, kteří trpí samotou, také propojíme s našimi dobrovolníky, kteří s nimi tráví čas. Pokud 5 lidí zadá trvalý příkaz na 500 Kč měsíčně, znamená to celý den péče, společnosti a opory, což často stačí k tomu, aby člověk mohl žít doma a důstojně a nemusel předčasně do ústavní péče.
Jeden den koordinátorky péče stojí přibližně 2500 Kč. Za tu dobu může pomoct jednomu seniorovi se vším, co za celý měsíc potřebuje, nebo navštívit a pomoct více lidem.

Pokud si nastavíte pravidelný příkaz a budete posílat 500 Kč pravidelně každý měsíc, je to pro nás vlastně dvojitá pomoc. Díky pravidelným dárcům totiž dokážeme snáze plánovat naše aktivity dopředu a máme jistotu, že můžeme o daného seniory pečovat celý rok a být mu k ruce, když bude potřebovat.

Veselé Vánoce všem. 😉

Lukáš Procházka
8 361 Kč

Krásné Vánoce, ať jsme všichni šťastní nejen vždy jednou po roce. Ať nás radost provází a nedostanem se nikdo do nesnází..a pomocná ruka je na dosah, když nás budí ze snu strach.

Jana Šteinerová

❤️

Dárce
300 Kč

Diky za to, co delate! :) Rada jsem prispela!

Helena Bartosikova
4 000 Kč

Hlavně kvůli tváři kampaně:-D Ale důvod je irelevantní vlastně:-)

Dárce
1 000 Kč

Ať nikdo není sám, nejen o Vánocích 🎄😘😍. Pohodové svátky všem!

Eva Svobodová
100 Kč

❤️

Ivana Bachorová
500 Kč

Poklidne a krásné Vánoce vám všem!!!

Andrea Podubska
100 Kč

Krásné Vánoce vsem a doufám, že i malá pomoc udělá radost. Andrea

Andrea Podubska
200 Kč

Ať jsou všichni šťastní a to nejen o Vanocích🙂❤️😊

Filip Košťák
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadace Krása pomoci, projekt: Nikdo by neměl být sám