Lucie Kadlecová: Dárcovská výzva pro projekt DARUJTE NOHY V TEPLE

Kadlecovi slaví dohromady 80. narozeniny darováním nohou v teple

vybíráme od 4.12.2018
6 627 Kč
vybráno 182 % z 3 644 Kč

přispělo

19 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Dnes 4. 12. 2018 je nám dohromady 80 let (36 + 44).
Ano, skutečně máme narozeniny ve stejný den!
Významná část našeho života je spojena s organizací NADĚJE, ve které jsme se seznámili a oba zde pracujeme, a protože ji máme rádi, tak jsme se rozhodli oslavit narozeniny společně s ní. NADĚJE v Praze aktuálně pořádá sbírku DARUJTE NOHY V TEPLE, ke které se touto výzvou připojujeme.
Milá rodino, přátelé, kamarádi a kolegové,

dnes slavíme společné narozeniny. Lucce je 36 a Honzovi 44 let a rádi bychom, abyste je oslavili společně s námi! 

My jsme ve svých životech šťastní, máme krásnou rodinu a zdravé děti, také dobrou práci. Právě v práci jsme se seznámili a náš společný život provází NADĚJE a lidé bez domova. Popřejte nám tím, že společně pomůžeme právě jim. Darujte společně s námi nohy v teple lidem bez domova.

Předem moc děkujeme za jakýkoliv Váš dar (můžete darovat předepsanou částku nebo zvolit možnost Jiná částka).

Přejeme všem krásný den :-)

Lucie Kadlecová, bývalá sociální pracovnice a nyní fundraiser NADĚJE, pobočky Praha
Honza Kadlec, oblastní ředitel NADĚJE, pobočky Praha
NADĚJE
Přispějte lidem bez domova v Praze na nákup bot a ponožek, které jim pomohou přečkat zimu. Pomáhejme společně. Děkujeme.
Pomáhejte s námi! Myslíte si, že dar ve výši 90 Kč nic nezmění? My za něho koupíme 6 párů nových ponožek a společně pomůžeme udržet nohy v teple 6-ti lidem bez domova. 
Přispějte nákupem jedné boty za 198 Kč, třeba té pravé, a někdo další dokoupí tu levou, aby to byl pár. Vyzvěte své přátele a kupte pár společně.
Jeden pár bot za 396 Kč zahřeje jednoho člověka bez domova nejen u srdce.
Darujte "komplet nohy v teple" a pomozte vykouzlit úsměv na tváři jednomu člověku bez domova. Za 426 Kč pořídíme jeden pár bot a dvoje ponožky.

NADĚJE v Praze pomáhá lidem bez domova, aby mohli žít důstojnější a bezpečnější život a přispívá ke zlepšení či řešení jejich nepříznivé situace lidským přijetím, materiální pomocí, odbornou radou, zdravotní péčí a ubytováním. V Praze působíme již od roku 1991.
V roce 2018 jsme každý den podpořili 488 lidí bez domova. Denně jsme ubytovali 185 osob a ošetřili 20 lidí v našich ordinacích.

Pražská pobočka NADĚJE poskytuje ubytování v azylových domech a tréninkových bytech, přenocování v noclehárnách, jídlo a sprchu v nízkoprahových denních centrech, rozhovor se sociálním pracovníkem nebo psychologem, přímou pomoc v ulicích města, krátkodobé pracovní aktivity, zdravotní ošetření v ordinacích praktického lékaře, gynekologie, stomatologie a psychiatrie.
Více na stránce https://www.nadeje.cz/praha

Radost s Vámi pracovat! Všechno nejlepší!

Gabriela Sčotková
300 Kč

Milá Lucko a Honzo, přeji Vám oběma vše nejlepší k Vašim společným narozeninám 🍻...ať Vám váš krásný vztah vydrží minimálně napořád ❤ ...oceňuji Váš dobrý nápad a proto se i já troškou na teplé ponožky přidávam... 👣

Jana Vlčková
280 Kč

Lucie a Honzo, jsem ráda, že jste se narodili.

Hana Šimková
300 Kč

Všechno nejlepší k narozeninám!

Monika Granja
300 Kč

Luci, Honzo, Boží požehnání a Nohám v teple zdar! :o)

Eva Krůtová
200 Kč

Milá Lucko, můj táta mi říkával: "Najdi si mužskýho s teplýma nohama..." No, vy to máte jinak, ale taky dobrý. Mějte se fajn!

Kateřina Pivoňková
198 Kč

Ať žijete!

VOJTĚCH Sedláček
426 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
NADĚJE, projekt: DARUJTE NOHY V TEPLE