Greyson Consulting s.r.o.: Dárcovská výzva pro projekt Zimní rekondiční pobyt pro děti po onkologické léčbě

POMOC DĚTEM

vybíráme od 31.10.2018
18 200 Kč
vybráno 182 % z 10 000 Kč

přispělo

13 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Zimní rekondiční pobyt pro dětí po onkologické léčbě: Pro děti každoročně organizujeme zimní tábor, který poskytuje léčeným dětem možnost zapojit se do kolektivu vrstevníků, čímž se snažíme najít společný prostor a umožnit jim znovu se zapojit do běžného života. Nadcházející rekondiční pobyt se uskuteční ve dnech 3. - 9. 3. 2019, oblast Benecko - Krkonoše, chata Karolínka.
Nadační fond dětské onkologie KRTEK podporuje od roku 1999 práci lékařů a zdravotníků Kliniky dětské onkologie Fakultní nemocnice Brno a je její neoddělitelnou součástí. Naší hlavní prioritou je zkvalitnění a zpříjemnění pobytu dětí v nemocnici, péče v průběhu trvání celé léčby a pomoc při vyrovnávání se s jejími následky. Zajišťujeme dovybavení pracovišť Kliniky dětské onkologie, přispíváme na výzkum, vzdělávání lékařů a zdravotnického personálu. Průběžně, podle aktuálních potřeb, vytváříme projekty zaměřené na cílenou pomoc jednotlivým hospitalizovaným dětem i dětem, které již aktivní léčbu ukončily a vyrovnávají se s jejími následky.
Nadační fond dětské onkologie KRTEK
Pro děti každoročně organizujeme zimní tábor, který poskytuje léčeným dětem možnost zapojit se do kolektivu vrstevníků, čímž se snažíme najít společný prostor a umožnit jim znovu se zapojit do běžného života. Nadcházející rekondiční pobyt se uskuteční ve dnech 3. - 9. 3. 2019, oblast Benecko - Krkonoše, chata Karolínka.