Lucie Mráziková: Dárcovská výzva pro projekt Umírání.cz

Oslava poločasu

vybíráme od 13.1.2018
4 241 Kč
vybráno 106 % z 4 000 Kč

přispělo

14 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Darování obohacuje, zkuste si to :)
Na koho se budete moci obrátit vy nebo vaši blízcí, až zubatá zaklepe na vaše dveře? Zjistíte, že většina z nás toto téma není schopna otevřít a budete tak sami se svou bolestí a svými obavami. Přitom sdílení může být velmi úlevné. Já doufám, že mne čeká ještě jednou tolik let, ale víte jak - štěstí přeje připraveným ;)
Podpořte informační, poradenský a diskusní web, jehož smyslem je sdílet zkušenosti zdravotníků, sociálních pracovníků, psychoterapeutů a duchovních s dalšími lidmi v celé republice, kteří se dostali do nelehké životní situace – jsou vážně nemocní, pečují o umírajícího nebo jim zemřel někdo blízký.

Díky Vám všem, mým přátelům, se nám podařilo již dva dny před ukončením splnit výzvu na 106%. Nemohu ani vyjádřit, jak moc Vám děkuji za Váš čas, lásku, peníze ;) Jste skvělí a díky bohu, že Vás mám! S Vámi v zádech budu nenapravitelný optimista a sluníčkář i za 100 let. Mám Vás ráda! 

Založení výzvy

Cesta domů, z.ú.
Podpořte informační, poradenský a diskusní web, jehož smyslem je sdílet zkušenosti zdravotníků, sociálních pracovníků, psychoterapeutů a duchovních s dalšími lidmi v celé republice, kteří se dostali do nelehké životní situace  –  jsou vážně nemocní, pečují o umírajícího nebo jim zemřel někdo blízký. Od roku 2005 jsme přinesli informace o konci života více než milionu návštěvníků. Pomozte nám informovat i ty ostatní.
V českém veřejném prostoru je téma smrti a umírání stále opomíjené. Cesta domů proto provozuje informační, poradenský a diskusní portál Umírání.cz. Je to jediný portál tohoto druhu v ČR a statistika návštěvnosti dokazuje jeho potřebnost. 

Najdete tam praktické rady a informace, tematické články, data z výzkumů, diskuzní forum, pečovatelské videonávody a další. Na dotazy v internetové poradně odpovídají lékaři, sociální pracovníci a psychoterapeuti z Cesty domů. Portál denně aktualizují redaktoři, aby zde stovky lidí každý den našly radu, nové informace či prostor pro sdílení v těžké životní situaci.

Práci všech odborníků a redaktorů, kteří o něj a tedy i o jeho návštěvníky pečují, hradíme z darů a grantů. Každý dar pomáhá šířit myšlenku, že život je životem až do konce. Děkujeme!

Všechno nejlepší Lucishku! 😙

Vladimír Doležel
240 Kč

Luci, vše nejnej a doufám, že to i zapijem :-) MRAMKF

Martina Gelnerová

Luci, přeji Ti všechno nejlepší a děkuji za tuhle možnost přispět. :)
Jsi úžasně pozitivní a inspirativní člověk, tak ať tyto vlastnosti kolem sebe šíříš pořád a hlavně co nejdéle! :)
Kačka, Václav a děti

Dárce

Smysluplná výzva, ráda se připojuji. Zvlášť v dnešní den, který přinesl naději, že zase bude líp 😁

Helena Gajdošová
400 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Cesta domů, z.ú., projekt: Umírání.cz