MOST ProTibet, o. p. s.


Děti, mládež, rodina Rozvojová spolupráce

Adopce ProTibet

Finanční prostředky budou využity na podporu života a studia tibetských dětí v exilových vesničkách. Děti pocházejí z tibetských rodin, které se potýkají s existenčními problémy. V SOS vesničce mají k dispozici vše, aby se vymanily z bludného kruhu chudoby a nedostatku. Rozdíl mezi možností a nemožností získat dobré vzdělání je naprosto klíčový pro budoucnost dětí a jejich životní příležitosti. TIBET ŽIJE V EXILU!

vybíráme od 16.4.2024

Adopce ProTibet

Podpořím Tibet v exilu a daruji dětem dobrého učitele. Dar není obchod, dar je vztah!
100 Kč

přispěl

1 člověk
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Naše poslání směřuje k tomu, aby tibetské děti měly lepší život a studovaly ve svém jazyce. Věříme, že Tibet žije v exilu a budoucí generace, které mohou mít přístup ke své národní identitě, jsou držiteli Tibetu za jeho hranicemi. 

Díky projektu Adopce reagujeme na aktuální potřeby jako je nedostatek pomůcek ve školách, platy učitelů, nákup školního vybavení a oblečení nebo také na pokrytí nákladů na stravu a život dětí v  těchto hnízdech tibetské kultury v exilu.

Projekt nabízí příležitost pravidelně darovat na vzdělání tibetských dětí bez jakýchkoli závazků v jakékoli výši. Pojďte do toho s námi!


Zapojte se do projektu Adopce jako skupina kamarádů a kolegů nebo jako školní třída. 
Pro každé dítě, které díky Vám získá podporu vzdělání, to znamená dobrý život a příležitost dělat svobodná rozhodnutí.
 
STAŇTE SE ZMĚNOU A PŘEPIŠTE JEJICH PŘÍBĚH!
Potřebné informace najdete na https://www.protibet.cz/adopce/.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu