Discover z.s.


Vzdělávání a výzkum Pomoc Ukrajině

Přispějte do stipendijního programu pro ukrajinské studenty*ky

Věříme, že možnost sdílet lásku ke vzdělání by měla být přístupná všem studentům bez ohledu na finanční situaci jejich rodin. Od roku 2023 provozujeme speciální stipendijní program pro ukrajinské studenty*ky, aby se mohli*y zdarma účastnit Letní akademie Discover.

vybíráme od 10.4.2024

Přispějte do stipendijního programu pro ukrajinské studenty*ky

Věříme, že možnost sdílet lásku ke vzdělání by měla být přístupná všem studentům bez ohledu na finanční situaci jejich rodin. Od roku 2023 provozujeme speciální stipendijní program pro ukrajinské studenty*ky, aby se mohli*y zdarma účastnit Letní akademie Discover. Všechny vaše peníze půjdou na stipendia pro ukrajinské studenty*ky. Darováním 4 000 kč nám umožníte udělit stipendium jednomu*é studentovi*ce ze znevýhodněných poměrů. Darem ve výši 7 000 kč pokryjete jednomu*é studentovi*ce celý účastnický poplatek. Náklady na Discover držíme co nejníže a všichni jej organizujeme bez nároku na odměnu, přesto je cena v porovnání s běžnými letními tábory vyšší. Zvýšení poplatku by se stalo bariérou pro velkou část studentů. Všechny poplatky za studenty jsou nižší než skutečné náklady na studenta. Rozdíl je hrazen z darů. Děkujeme!
0 Kč
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Věříme, že možnost sdílet lásku ke vzdělání by měla být přístupná všem studentům bez ohledu na finanční situaci jejich rodin.

Od roku 2023 provozujeme speciální stipendijní program pro ukrajinské studenty*ky, aby se mohli*y zdarma účastnit Letní akademie Discover.

Všechny vaše peníze půjdou na stipendia pro ukrajinské studenty*ky.

Darováním 4 000 kč nám umožníte udělit stipendium jednomu*é studentovi*ce ze znevýhodněných poměrů.

Darem ve výši 7 000 kč pokryjete jednomu*é studentovi*ce celý účastnický poplatek.

Náklady na Discover držíme co nejníže a všichni jej organizujeme bez nároku na odměnu, přesto je cena v porovnání s běžnými letními tábory vyšší. Zvýšení poplatku by se stalo bariérou pro velkou část studentů.

Všechny poplatky za studenty jsou nižší než skutečné náklady na studenta. Rozdíl je hrazen z darů. Děkujeme!

Více informací na discover.sk
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu