Discover z.s.


Vzdělávání a výzkum Sociálně znevýhodněné skupiny

Přispějte do stipendijního programu pro romské studenty*ky

Věříme, že možnost sdílet lásku ke vzdělání by měla být přístupná všem studentům bez ohledu na finanční situaci jejich rodin. V Česku a na Slovensku jsou tyto možnosti pro romské studenty*ky vzácnější. Od roku 2023 provozujeme speciální stipendijní program pro romské studenty*ky, aby se mohli*y zdarma účastnit Letní akademie Discover.

vybíráme od 10.4.2024

Přispějte do stipendijního programu pro romské studenty*ky

Věříme, že možnost sdílet lásku ke vzdělání by měla být přístupná všem studentům bez ohledu na finanční situaci jejich rodin. V Česku a na Slovensku jsou tyto možnosti pro romské studenty*ky vzácnější. Od roku 2023 provozujeme speciální stipendijní program pro romské studenty*ky, aby se mohli*y zdarma účastnit Letní akademie Discover. Všechny vaše peníze půjdou na stipendia pro romské studenty*ky. Darováním 4 000 kč nám umožníte udělit stipendium jednomu*é studentovi*ce ze znevýhodněných poměrů. Darem ve výši 7 000 kč pokryjete jednomu*é studentovi*ce celý účastnický poplatek. Náklady na Discover držíme co nejníže a všichni jej organizujeme bez nároku na odměnu, přesto je cena v porovnání s běžnými letními tábory vyšší. Zvýšení poplatku by se stalo bariérou pro velkou část studentů. Všechny poplatky za studenty jsou nižší než skutečné náklady na studenta. Rozdíl je hrazen z darů. Děkujeme!
0 Kč
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Věříme, že možnost sdílet lásku ke vzdělání by měla být přístupná všem studentům bez ohledu na finanční situaci jejich rodin. V Česku a na Slovensku jsou tyto možnosti pro romské studenty*ky vzácnější.

Od roku 2023 provozujeme speciální stipendijní program pro romské studenty*ky, aby se mohli*y zdarma účastnit Letní akademie Discover.

Všechny vaše peníze půjdou na stipendia pro romské studenty*ky.

Darováním 4 000 kč nám umožníte udělit stipendium jednomu*é studentovi*ce ze znevýhodněných poměrů.

Darem ve výši 7 000 kč pokryjete jednomu*é studentovi*ce celý účastnický poplatek.

Náklady na Discover držíme co nejníže a všichni jej organizujeme bez nároku na odměnu, přesto je cena v porovnání s běžnými letními tábory vyšší. Zvýšení poplatku by se stalo bariérou pro velkou část studentů.

Všechny poplatky za studenty jsou nižší než skutečné náklady na studenta. Rozdíl je hrazen z darů. Děkujeme!

Více informací na discover.sk
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu