Centrum BAZALKA, o.p.s.


Lidé s postižením Sport a volný čas

PROJEKT SmartMoveUp3 - Společnými silami kupředu a k pomoci druhým

Jsme nestátní nezisková organizace nabízející komplexní péči o děti s těžkým kombinovaným postižením a s poruchami autistického spektra. Provozujeme denní a týdenní stacionář, kde nabízíme ambulantní a pobytové služby. V naší ZŠ a MŠ speciální poskytujeme vzdělání dle individuálních schopností a možností každého žáka. Cílenou rehabilitací a fyzioterapií se snažíme dětem zlepšit kvalitu život či při nejmenším stabilizovat jejich zdravotní stav. Svým darem nám pomůžete pomáhat i nadále!

vybíráme od 1.4.2024
11 000 Kč

přispěli

2 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
V minulém roce jsme se individuálně snažili zdolat obrovskou výzvu v podobě osmi ultra trail maratonů ve světové sérii UTMB. Letos jsme se rozhodli zvolit trochu jiný směr.
 
Projekt SmartMoveUp3 pro rok 2024 jsme proto přetvořili v týmovou výzvu, v níž spojíme naše síly a společně budeme překonávat výškové metry v různých disciplínách - od vysokohorské turistiky, přes trailové závody až po horskou cyklistiku.

Náš cíl zůstává konzistentní a nezměněný - podporovat Centrum Bazalka. Ovšem tentokrát chceme zapojit více lidí, včetně našeho týmu, a vytvořit více možností, jak být součástí této události. Cílem je podpořit sbírku nejen finančně, ale i prostřednictvím vytrvalého úsilí při zdolávání výškových metrů.


Projekt je plánován jako sériová výzva, ve které se každý měsíc budou konat různé aktivity. To nám umožní podporovat dobrý účel a zároveň inspirovat lidi k aktivnímu a zdravějšímu životnímu stylu. Akce budou otevřeny pro všechny úrovně sportovců, od začátečníků až po pokročilé, a doufáme, že přilákáme širokou veřejnost k účasti.


Kromě fyzické aktivity se chceme zaměřit i na vzdělávání o významu pohybu a zdravého životního stylu. Během roku plánujeme uspořádat několik workshopů a přednášek. Chceme, aby každý, kdo se k našemu projektu připojí, nejen přispěl k dobré věci, ale také získal cenné informace a návyky pro své vlastní zdraví a pohodu.
 
Nadcházející rok bude plný výzev, ale jsme přesvědčeni, že společně můžeme udělat velký krok směrem k lepšímu a zdravějšímu světu. Přidejte se k nám na této cestě plné dobrodružství, zlepšete svou fyzickou kondici a pomozte nám podpořit důležitou věc. Společně můžeme dosáhnout neuvěřitelných věcí.


Pokud chcete být součástí našeho týmu nebo podpořit náš projekt, neváhejte nás kontaktovat. Dozvíte se, jak můžete pomoci. Společně změníme svět k lepšímu, krok za krokem, kilometr za kilometrem.

Informace o projektu na odkazu https://www.smartmoveup3.cz/bezimabychpomohl24/


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu