BÉTEL CZ z.s.


Sociálně znevýhodněné skupiny Zdraví

Zázemí pro ženskou komunitu

V tomto roce máme rekordní počet žen, které se rozhodly léčit ze závislosti v komunitě Bétel. Potřebujeme pro ně rozšířit zázemí a také rozšířit naše kapacity. Zapojily se proto do Urban Challenge a chtějí svým tréninkem získat potřebné prostředky. Pomůžete jim v jejich úsilí?

vybíráme od 15.4.2024

Vybudujme zázemí pro ženy

42 000 Kč
vybráno 70 % z 60 000 Kč

zbývá

32 dní

přispělo

18 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
S rekordním počtem žen v naší komunitě, které se rozhodly překonat svou závislost, vzrůstá i potřeba po rozšíření jejich zázemí. Klíčové jsou především nové úložné prostory.  Proto se naši členové rozhodli zapojit do Urban Challenge, týmového závodu, který je založený na zdolávání překážek.


Proč se běhu účastníme? Abychom rozšířili povědomí  o naší komunitě jako takové, tak i potřebách, které nyní ženská komunita má. Pohyb je také součástí naší léčby a pomáhá nám budovat náš kolektiv. 
Přispějte prosím, abychom mohli nabídnout dostatečné zázemí stávajícím členkám komunity a mohli i nadále rozšiřovat naše kapacity. 
 
Váš příspěvek pomůže zajistit: 
-       rozšíření odpovídajícího zázemí pro stávající členky komunity
-       navýšení našich kapacit tak, abychom mohli i do budoucna přijímat nové žadatelky, které se rozhodly skoncovat se svou závislostí a navrátit se do rodinného a pracovního života.

Děkujeme za vaši podporu, díky které se může naše komunita rozvíjet a dávat naději těm, kteří se rozhodli bojovat se závislosti a znovu se postavit na vlastní nohy. 


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Moc vám všem fandím. Vydržte, bojujte, nejste v tom sami. Stojí to za to. ❤️👍

Olga Mikulík
500 Kč

Držím vám palce to co děláte je super.Moc děkuji. Losová Věra

Věra Losová
1 000 Kč

Jsme vděčni za vaši službu..

Dárce
10 000 Kč