ANO, ANO


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Škola v přírodě - Dětský Sen pro Medu, Denise, Sofii, Martina, Benediktu, Matěje, Aničku a Pavla

Škola v přírodě jako Dětský Sen. Být jako ostatní děti ve třídě, to je Sen všech dětí. Rádi bychom tento Sen splnili Medě, Denisovi, Sofii, Martinovi, Benediktě, Matěji, Aničce a Pavlovi, kteří žijí v dětských domovech nebo jen s maminkou.

vybíráme od 22.3.2024
37 924 Kč
vybráno 81 % z 47 020 Kč

zbývá

32 dní

přispělo

46 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
„Meda“ 9 let,  v dětském domově druhý rok s bratrem. Chodí do 2. třídy. Ráda tancuje, hraje si s panenkami, učí se na kole. Přála by si jet školu v přírodě. Podpora 6.090 Kč.

„Denis" 8 let,  je v dětském domově od léta, odebraný se sestřičkou za zneužívání. Chodí do 2. třídy. Rád hraje fotbal, učí se jezdit na kole. Je rád za každou pozornost. Přál by si moc jet na školu v přírodě. Podpora 6.500 Kč.

„Sofie” 15 let, žije s tělesně hendikepovanou sestrou, která je upoutána na vozík, jen s maminkou. Chodí do 8. třídy. Ráda čte. Je to tichá holčina, která by si moc přála jet se spolužáky na školu v přírodě, ale maminka ji nemůže zaplatit. Podpora 5.520 Kč.

„Martin“ 10 let,  v dětském domově druhý rok se sestrou, s přestávkou, kdy byli vráceni matce a zase odebráni. Chodí do 3. třídy. Je to sportovec, nejraději hraje fotbal a florbal. Přál by si jet na školu v přírodě. Podpora 5.490 Kč.

„Benedikta“ 12 let, přišla se sourozenci do dětského domova v létě. Odebráni byli pro zanedbání péče, týrání a záškoláctví. Chodí do 6. třídy. Ráda tancuje a maluje. Moc ráda by jela na školu v přírodě. Podpora 6.290 Kč.

„Matěj“ 9 let,  v dětském domově 3 rok se svými sourozenci. Chodí do 2. třídy. Rád s kluky kope a moc rád by hrál fotbal. Přál by si jet na školu v přírodě. Podpora 6.090 Kč.

„Anička" 8 let, v dětském domově 3 rok se svým bráškou, pro zanedbání péče. Chodí do 2. třídy. Ráda tancuje, maluje a hraje si. Přála by si jet školu v přírodě. Podpora 6.500 Kč.

“Pavel“ 15 let, sociálně slabá rodina. 8. třída.  Žije jen s maminkou s bráškou dvojčetem a mladší sestrou. Pavel potřebuje na vše více času. Má rád výlety a procházky. Přál by si jet na školu v přírodě, ale maminka mu nemůže přání splnit.
Podpora 4.540 Kč.





Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Pro Sofii. At se sny plni.

Josef Vaner
5 520 Kč

Držím palce, kluci a slečny!

Tomáš Kafka