Nadační fond Voříšek


Zvířata

Pomoc opuštěným psím stařečkům

I psí senioři si zaslouží dožít krásně, s láskou a veškerou péčí. Náš organizace pomáhá právě takovým pejskům, odloženými majiteli, často v nehezkém zdravotním i psychickém stavu. Snažíme se napravit, co se dá, ovšem to stojí nemálo peněz. Proto potřebujeme a vaší pomoc, pro ty šťastné psí oči.

vybíráme od 9.3.2024
500 Kč

přispěl

1 člověk
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Komu pomůžeme?


Psích seniorů, kteří potřebují pomoci, je mnoho. Denně máme několik proseb na umístění pejsků u nás. , kde jim je zima, kde trpí psychicky, kde mají šance na umístění malé nebo potřebují nutně kvalitní veterinární péči. Pejsky přijímáme i od majitelů, kteří velmi často hrozí eutanazií.




Pejsky máme vždy uvnitř, poskytneme jim kvalitní veterinární a další péči a až tomu jejich stav dovolí, hledáme jim nové, milující domovy. Bohužel naše možnosti jsou ale omezené, především ty finanční. Téměř každý psí stařeček má nějaký   zdravotní problém, tedy pouze veterina za každého takového pejska se pohybuje v tisících, i desetitisících korun.




Na co konkrétně budou peníze z této sbírky použity?
Naše měsíční náklady činí 150 – 200 tisíc korun.





Všechny vybrané peníze budou použity na úhradu veteriny, léků, krmení, speciálních diet,                                                 psích potřeb, karanténních nebo jiných prostor, apod.





 Víme, že doba není lehká, počet dárců klesl, ovšem počet potřebných nikoli.

Předem všem dárcům moc děkujeme. Jste skvělí a bez vás bychom pomáhat nemohli.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu