Libchavští Chlupáči z.s.


Filantropie a dobrovolnictví Zvířata

O chlup lepší rok 2024

Pojďme stejně jako v roce 2023 spojit síly a udělat těm našim zvířecím přátelům zase o chlup lepší rok 2024.

vybíráme od 31.12.2023

Pojďme stejně jako v roce 2023 spojit síly a udělat těm našim zvířecím přátelům zase o chlup lepší rok 2024.

Všem našim skvělým dárcům z celého našeho chlupatého srdce děkujeme za neskutečně štědrou podporu v roce 2023. A jelikož nás v příštím roce čeká opět spousta budování, krmení a další potřebné péče, spouštíme novou dárcovskou výzvu na rok 2024. Kromě běžných výdajů na seno a dalšího krmení pro naše chlupáče nás příští rok čeká jedna velká věc, na kterou bychom taktéž rádi využili Vaše dary. Na jaře příštího roku bychom rádi u nás na farmě dali domov několika prasátkům a rozšířili tak naši velkou Chlupatou rodinu o další zachráněné zvířecí duše. Jako zakladatelé a provozovatelé farmy se samozřejmě osobně velkou měrou podílíme na celém chodu naší farmy, ale věřte, že díky Vašim darům máme alespoň o chlup klidnější spaní :)
29 000 Kč
vybráno 58 % z 50 000 Kč

zbývá

248 dní

přispělo

13 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Všem našim skvělým dárcům z celého našeho chlupatého srdce děkujeme za neskutečně štědrou podporu v roce 2023.
 
A jelikož nás v příštím roce čeká opět spousta budování, krmení a další potřebné péče, spouštíme novou dárcovskou výzvu na rok 2024.

Kromě běžných výdajů na seno a dalšího krmení pro naše chlupáče nás příští rok čeká jedna velká věc, na kterou bychom taktéž rádi využili Vaše dary. Na jaře příštího roku bychom chtěli u nás na farmě dát domov několika prasátkům a rozšířili tak naši velkou Chlupatou rodinu o další zachráněné zvířecí duše.

Jako zakladatelé a provozovatelé farmy se samozřejmě osobně velkou měrou podílíme na celém chodu naší farmy, ale věřte, že díky Vašim darům máme alespoň o chlup klidnější spaní :)




Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ivánkovi vše nej k narozkám.❤️

Lenka Loňková
2 000 Kč

Hope, vše nejlepší k narozeninám :).

Lenka Loňková
3 000 Kč

o chlup lepsi 2024 pro vsechny skvele chlupace ❤️

Tereza Prouzová
5 000 Kč