SEMIRAMIS z.ú.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Pomozte spolu s námi rodinám postavit domov z písku

Ne každá rodina je stabilní, některým je potřeba pomoci najít ten správný směr. K tomu nám může pomoci terapeutické pískoviště. Staňte se součástí podpory a pomozte nám toto pískoviště získat, abychom mohli naši práci dělat ještě lépe.

vybíráme od 13.12.2023

Pomozte spolu s námi rodinám postavit domov z písku

Každá koruna, stejně jako zrnko písku se počítá. Děkujeme, že pomáháte.
5 600 Kč
vybráno 28 % z 20 000 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Rodina je bezpochyby jedinečné a nenahraditelné místo pro zdravý vývoj dítěte. Je odrazovým můstkem pro budoucí směřování jedince. Ne vždy však funguje tak, jak má. Je tak potřeba takové rodiny a jejich členy podporovat, aby zvládli náročné životní situace, nalezli své vnitřní zdroje, silné stránky a byli schopni obnovit funkční mechanismy uvnitř rodiny a sebe samotných. 

A přesně to děláme v našem Centru rodinného poradenství a terapie. Abychom však mohli využít všechny možné techniky pro práci s rodinou i jednotlivcem, potřebovali bychom Vaši pomoc. Do CRPT bychom moc rádi pořídili terapeutické pískoviště k tzv. Sandplayingu.

„Sandplay/Sandtray – terapeutické pískoviště – je metoda, která dává prostor tvořivému, neverbálnímu zpracování témat a hledání řešení problémů, s nimiž se právě potýkáme, a to na vědomé i nevědomé úrovni. Díky ohraničenému prostoru pískoviště a využití figurek a předmětů nabízí klientovi bezpečný prostor pro vytvoření jeho trojrozměrného světa mysli. Pomáhá této svět otevřít, hledat příčiny obtíží a cesty k jejich léčení.“

Zdroj: https://www.manofi.cz/sandtray/

2x Samotné pískoviště vytvořené na zakázku: 10 000Kč

Figurky do pískoviště (kompletní sada): 9 400Kč

Písek do pískovišť: 600Kč

Děkujeme, že spolu s námi pomáháte nalézt ten správný směr!
https://www.os-semiramis.cz/os-site/centra/centrum-rodinneho-poradenstvi/

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu