Jako doma - Homelike, o.p.s.


Sociálně znevýhodněné skupiny

Dobro sprcha pro ženy bez domova

Zima je v plném proudu. Míst, kde by se ženy bez domova mohly přes den ukrýt, není mnoho. Je však pár výjimek, jako je Komunitní centrum Jako doma, kde mohou ženy a trans* lidé bez domova alespoň na pár chvil najít teplo, bezpečí, a přijít na jiné myšlenky. Zakoupením dobro sprchy předplatíte ženám teplou sprchu, hygienické a menstruační prostředky.

vybíráme od 6.12.2023
105 810 Kč
vybráno 71 % z 150 000 Kč

přispělo

128 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Mnoho žen bez domova nemá možnost se v klidu a zadarmo umýt a vzít si hygienické potřeby. Kvůli tomu mohou trpět psychickou nepohodou a zdravotními problémy.

V našem komunitním centru se ženy mohou zadarmo umýt, dostanou k tomu hygienické prostředky a čisté oblečení. Věříme, že každý má právo na uspokojení svých základních potřeb. Za energie však platíme nemalé částky...

Koupí dobro sprchy tak přispějete ženám bez domova ke zvýšení jejich psychické pohody, zlepšení zdravotního stavu a celkově k jejich důstojnějšímu životu.


200 Kč - touto částkou zajistíte jedné ženě hřejivou sprchu, hygienické prostředky, teplé ponožky a menstruační pomůcky.

500 Kč -  během jednoho dne nás navštíví zhruba 40 žen, za 500 Kč těmto ženám během zimy zajistíte teplou sprchu a hygienické prostředky.

1200 Kč - touto částkou přispějete na týdenní provoz sprch v našem komunitním centru během zimy, včetně hygienických potřeb.

Certifikát můžete věnovat někomu z Vašich blízkých, třeba jako dárek pod stromeček! Certifikát připravený k vytištění Vám obratem zašleme na e-mail.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky za vaši práci.

Zuzana Ulmanova
1 200 Kč

Milá děvčata, díky, že jste se mi připomněla, já jsem v návalu mailů vaši moc důležitou zprávu přehlédla. Teplá sprcha a pocit svěží čistoty - to je součást lidské důstojnosti. Ženy především musí pečovat o svou hygienu. Držím palce a PF 2024!

Monika Hoření

děkuju za tyto služby, přístup k hygieně je lidské právo, také je to důležitá podmínka pocitu vlastní hodnoty

Dárce

Fandím!

Zuzana Petráchová
600 Kč

Když se člověk po dlouhém dni těší domů na teplou sprchu, často mu nedochází, jaké je to výsada...

Františka Blažková
500 Kč

Věnuji za Niki, Marka a Elišku, abychom zlepšili Vánoce těm, kdo se nemají takové štěstí, jako my.

Hana Vašíčková
600 Kč

Díky moc za Vaši práci!

Dárce
500 Kč

Díky za vaši práci! Ať se daří a doufám že to pomůže co nejvíce lidem :)

Alena Kopčová

Děkuji za to co děláte, je to moc hezký projekt.

Klára Kopčová

Moc děkuji za vaši práci a fandím vám.

Dárce
500 Kč