FIT SENIOR Příbram, z.s.


Senioři Zdraví

KLUB AKTIVNÍCH SENIORŮ

Pomáháme seniorům, aby nezůstávali sami doma u televize, ale trávili čas aktivně, mezi lidmi, vzdělávali se a objevovali nové zájmy. Podporujeme zdravý životní styl, pravidelný pohyb a budování sociálních kontaktů. Aktivní senioři jsou přínosem pro celou společnost. Příspěvkem podpoříte rozvoj programu pro další osamělé seniory z příbramského regionu.

vybíráme od 1.12.2023

PODPOŘTE NÁS

Příspěvkem podpoříte rozvoj aktivit pro seniory. Budeme moci navýšit kapacitu služby a zapojit více seniorů. Společně pomůžeme dalším lidem trávit stáří důstojně, soběstačně a společensky aktivní.
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

FIT SENIOR je příbramská nezisková organizace fungující od roku 2012. Naším posláním je vytvářet programy podporující zdravé stárnutí. Nabízíme seniorům široký program vzdělávacích, pohybových a společenských akcí, prostor pro setkávání a budování sociálních kontaktů. Naší činností přispíváme k řešení celospolečenskému problému stárnutí populace.

Co děláme?

Fit senior realizuje dva projekty: 
  • Preventivní program; 
  • sociálně aktivizační službu pro seniory.
Preventivní program jsou především pravidelné pohybové aktivity jako zdravotní cvičení, nordic walking, výlety, ale také posilovna pro seniory nebo fotbal v chůzi.    Do mnoha aktivit jsou jako organizátoři zapojeni samotní senioři.

Sociálně aktivizační služba je určena seniorům, kteří již potřebují větší podporu. Zahrnuje individuální i skupinovou práci a sociální poradenství. 
Pravidelně jezdíme do 12 okolních obcí, kam pravidelně přinášíme zajímavý program a podporujeme místní komunitu. Další činnosti probíhají v klubovně spolku a Domech s pečovatelskou službou. Obsahem klubů jsou přednášky, cvičení na židlích, trénování paměti, kognitivní trénink, rukodělné aktivity, výlety, hudební a kulturní aktivity.

POKUD SE VÁM LÍBÍ NAŠE ČINNOST, PROSÍME PŘISPĚJTE  <3

Díky vaší podpoře můžeme pomáhat dalším seniorům. Děkujeme.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Dobrý den, prosím můžete nám na tento email zaslat jednoduchou darovací smlouvu? Předem děkujeme.

Zuzana Marková
50 000 Kč

Děkuji za vaši činnost a za aktivity, které pro nás organizujete.

Libuše Skolková
500 Kč

Děkuji za Vaši činnost, ať se daří i nadále.

Alena Bartešová
500 Kč