Slušná firma, z.s.


Regionální a komunitní rozvoj

Rostoucí přání se Slušnou firmou

Darujte blízkým rostoucí přání, po jehož zasazení vykvete...

vybíráme od 30.11.2023

Slušná firma

Slušná firma, z.s.
0 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Podpořte naše projekty a darujte blízkým rostoucí přání, kterým dáte vaším slovům růst. Přání je zdobeno razítkem s ručně psaným textem a po jeho zasazení z něj bylinky vyrostou.
K přání je obálka formátu A6, přání je přeloženo do formátu A5. Uvnitř je vložen list volný list z recyklovaného papíru pro vepsání vašeho vzkazu. Struktura papíru přání je taková, že jsou jednotlivá semínka přímo vidět a po jeho zasazení, pečlivém zalévání, obdarovaný může brzy obdivovat život, který se ze semínek probudí.

Přání je vytořeno v dílně Lemniskáta – život bez bariér, o.p.s., jejímž hlavním výrobní programem jsou papírenské výrobky, které bez nadsázky v sobě ukrývají duši. Lemniskáta je nestátní a neziskovou organizací, která provozuje chráněné pracoviště pro lidi s mentálním, fyzickým či psychickým postižením.

K objednávce do poznámky napište adresu, na kterou chcete přání zaslat. Přání Vám zašleme poštou domů. 


Váš příspěvek bude použit na rozvoj projektu Slušná firma a také podpoříte dílnu Lemniskáta.

Na co konkrétně využijeme Váš příspěvek? Inspirováni hnutím
Local Futures, chceme rozpoutat česko-slovenskou vlnu lokalizace. Věříme, že naše budoucnost musí mít silnou lokální a post-růstovou alternativu. I proto, mezi naše aktuální projekty patří Lokálnost. Pracujeme na tvorbě databáze příkladů lokálnosti v Česku i na Slovensku a na překladu "instruktážních videí" Local Futures do češtiny.


Za každý příspěvek nebo i jen sdílení této stránky moc děkujeme. Velmi si ho vážíme. 



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu