SANANIM


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Kdo si hraje, nezlobí...

… to všichni víme! Dětská hřiště mají na vývoj dítěte přímý vliv. Většinou představují vyvážené prostředí a příležitosti k fyzické aktivitě, rozvoji sociálních a emočních dovedností i motorických schopností dětí. Hry na hřišti umožňují dětem pracovat s představivostí, spolupracovat s ostatními dětmi a podporují jejich vlastní kreativitu. S vaší podporou chceme takový prostor dopřát našim dětem na Karlově.

vybíráme od 30.11.2023

HŘIŠTĚ PRO DĚTI Z TERAPEUTICKÉ KOMUNITY KARLOV

Podpořte nás v naší snaze vybudovat dětské hřiště v karlovské komunitě! Hřiště se stane bezpečným místem pro společné trávení času našich rodičů v léčbě a jejich dětí a přispěje k zdravému rozvoji jejich dovedností. Předem děkujeme všem dárcům za podporu a štědrost!
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Terapeutická komunita Karlov
nabízí závislým mámám/otcům s dítětem možnost dostat se z toxického prostředí a zvládnout svoji závislost na drogách. Na Karlově dostanou příležitost zaměřit se na svoji rodičovskou roli a výchovu dítěte a na bezpečném místě si vyřešit svou minulost, současnost i budoucnost. Učí se zde přijmout roli rodiče, cítit se v ní bezpečně a najít v ní radost a obohacení. Každá nová společná zkušenost ze společných zážitků prohlubuje a upevňuje vzájemný vztah našich klientek a jejich dětí. Získávají tak více rodičovského sebevědomí, jsou samostatnější a přestávají se obávat světa za zdmi léčebného zařízení.

Rádi bychom v naší komunitě takový kvalitní prostor pro společné trávení času maminek a dětí vybudovali. Chceme vytvořit místo, kde si děti mohou společně hrát a rozvíjet své dovednosti. Hřiště je k tomu ideální. Pomůže nám pozitivně ovlivnit vývoj našich dětí, jejich fyzické, emoční a sociální zdraví a bude bezpečným prostorem pro společné volnočasové aktivity našich klientek a jejich dětí.
Oslovili jsme českou firmu Hřiště pod Květinou s.r.o., která dětská hřiště navrhuje a vyrábí a z jejich nabídky jsme vyprali prvky, které se pro naše děti ve věku od 0 do 8 let nejvíc hodí.  „Projekt“ hřiště firmu zaujal a chce nám vyjít vstříc jak cenově, tak volbou prvků a realizací na místě. Nicméně zadarmo to nebude! Náklady na hřiště nemůžeme pokrýt z dotací, a proto se obracíme na VÁS prostřednictvím této dárcovské výzvy

Podpořte nás prosím a DARUJTE NAŠIM DĚTEM HŘIŠTĚ!

Základním cílem střednědobé až dlouhodobé rezidenční léčby v Terapeutické komunitě Karlov je odborná pomoc nejen při úzdravě od závislosti, ale také při zvládání rodičovské role a rodičovských dovedností a kompetencí nezbytných k výchově svého dítěte/dětí. Díky této odborné pomoci není třeba děti našich klientek a klientů odebírat a umísťovat do náhradní péče.

V SANANIMu máme navíc zkušenost s provázaným systémem péče, v jehož rámci se rodič může nejen léčit, ale společně se svým dítětem návazně využít služby Doléčovacího centra, včetně pobytového chráněného bydlení i pomoci při hledání zaměstnání prostřednictvím naší Pracovní agentury SANANIM.

Předem děkujeme všem dárcům za podporu a štědrost!

Více o nás se dozvíte na https://www.sananim.cz/
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Spokojené dětství je pro tyto děti hodně důležité. Děkuji, že se o to staráte.

Barbora Kratochvílová
1 000 Kč

Pomáháme hudbou, společně 😊🎸🎤.

KytarovkaBrno
15 000 Kč

Sdílim:)

Ria Al-Halabiová
500 Kč

Hodně štěstí v roce 2024

Alena Skotnicová
300 Kč

Projekty a činnost Sananimu dávají smysl, rád je podpořím.

Martin Husák
1 000 Kč

Věříme, že se Váš záměr podaří zrealizovat. Přejeme Vám i klientům klidné svátky a v Novém roce mnoho úspěchů ve Vašem společném úsilí. Markovi

Antonín Marek
1 000 Kč

Tak přeji ať se hlavně daří. Příští rok se těším na exklientskou komunitu. ❤️

Petr Vojtíšek
500 Kč

Dejte vědět, až bude hřiště hotové, přijdeme se podívat...

Ota Hlídek
1 000 Kč

Ať se Hřiště podaří vybudovat! Bude jistě aktivní a užitečnou součástí karlovské komunity.

Dáša
200 Kč