Discover z.s.


Vzdělávání a výzkum Sociálně znevýhodněné skupiny

Aby se všichni studenti mohli učit to, co je baví: stipendia na letní akademii

Věříme, že možnost sdílet lásku ke vzdělání by měla být přístupná všem studentům bez ohledu na finanční situaci jejich rodin. Náklady na Discover držíme co nejníže a všichni jej organizujeme bez nároku na odměnu, přesto je cena v porovnání s běžnými letními tábory vyšší. Desetině studentů příspěvěk dotujeme už nyní. Zvýšení poplatku by se stalo bariérou pro velkou část studentů. Vaše peníze půjdou na stipendia pro studenty a výukové pomůcky pro naše dobrovolníky. Darováním 4 000 kc / 160 eur nám umožníte udělit stipendium jednomu*é studentovi*ce ze znevýhodněných poměrů. Darem ve výši 7 000 kc / 290 eur pokryjete jednomu*é studentovi*ce celý účastnický poplatek.

vybíráme od 22.11.2023

Podpořte lásku ke vzdělání

Věříme, že možnost sdílet lásku ke vzdělání by měla být přístupná všem studentům bez ohledu na finanční situaci jejich rodin. Náklady na Discover držíme co nejníže a všichni jej organizujeme bez nároku na odměnu, přesto je cena v porovnání s běžnými letními tábory vyšší. Desetině studentů příspěvěk dotujeme už nyní. Zvýšení poplatku by se stalo bariérou pro velkou část studentů. Vaše peníze půjdou na stipendia pro studenty a výukové pomůcky pro naše dobrovolníky. Darováním 4 000 kč nám umožníte udělit stipendium jednomu*é studentovi*ce ze znevýhodněných poměrů. Darem ve výši 7 000 kč pokryjete jednomu*é studentovi*ce celý účastnický poplatek. Všechny poplatky za studenty jsou nižší než skutečné náklady na studenta. Rozdíl je hrazen z darů.
2 100 Kč

přispěli

2 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Věříme, že možnost sdílet lásku ke vzdělání by měla být přístupná všem studentům bez ohledu na finanční situaci jejich rodin. 

Náklady na Discover držíme co nejníže a všichni jej organizujeme bez nároku na odměnu, přesto je cena v porovnání s běžnými letními tábory vyšší. Desetině studentů příspěvěk dotujeme už nyní. Zvýšení poplatku by se stalo bariérou pro velkou část studentů.

Vaše peníze půjdou na stipendia pro studenty a výukové pomůcky pro naše dobrovolníky.

Darováním 4 000 kč nám umožníte udělit stipendium jednomu*é studentovi*ce ze znevýhodněných poměrů.

Darem ve výši 7 000 kč pokryjete jednomu*é studentovi*ce celý účastnický poplatek. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu