Holos, z.ú.


Osvěta a poskytování informací Zdraví

Rozvíjejme společně Holos Centrum

Rádi bychom Vás pozvali, abyste se stali součástí Holos Centra tím nejvzácnějším způsobem. Přispějte pravidelným či jednorázovým darem a přidejte se mezi naše podporovatele. I malá pravidelná podpora má velký význam. Děkujeme, že jste s námi na této cestě duševního zdraví a růstu vědomí.

vybíráme od 22.11.2023
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Rádi bychom Vám nabídli příležitost stát se podporovateli Holos Centra a zapojit se aktivně do změně přístupu v péči o duševní zdraví. Naše centrum je unikátní díky široké škále nabízených služeb v oboru transpersonální terapie, našemu odbornému týmu terapeutů a ubytovacím kapacitám. Vytvářejme společně Holos jako vzorové pracoviště pro nový způsob péče o duševní zdraví v Česku i ve světě!

Nový přístup k duševnímu zdraví

Našim klientům nabízíme to, co jinde nenalézají, a to čas, odbornou péči, individuální přístup, bezpečné prostředí a práci s holotropními stavy vědomí. Poskytujeme možnost ubytování a 24 hodinové péče pro případy psychospirituálních krizí i jiných vážnějších duševních stavů, včetně depresí, úzkostí, závislostí či posttraumatické stresové poruchy. Pomáháme také integrovat náročné psychedelické prožitky. Máme účinný nástroj Grofova® dýchání, ale vedle toho pracujeme také pomocí psychoterapie, sandplay terapie, práce se symbolem, muzikoterapie, arteterapie a řady dalších nástrojů. Vše pod jednou střechou Holos Centra.

Díky Vašim pravidelným finančním příspěvkům můžeme nezávisle fungovat a poskytovat klientům tolik času a prostoru, kolik pro svou úzdravu potřebují a přitom naši péči udržet v přijatelných cenách.

Holos je také o vytváření komunity, pořádáme kulturní a společenské události a pomáháme tak lidem k plnohodnotnému životu na více úrovních.

Děkujeme, že jste s námi na této cestě duševního zdraví a růstu vědomí.
 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať pomáháte spoustě lidem..

Dárce
1 000 Kč