Centrum LOCIKA, z.ú.


Děti, mládež, rodina Lidská práva

Vánoční přání: Zastavme násilí na dětech!

Představte si, že máte speciální vánoční přání. Jaké by to bylo? To naše je jasné. Přejeme si, aby všechny děti v České republice zažívaly dětství bez násilí. Letošní Vánoce vybíráme finance na to, abychom mohli v Dětském advokačním centru poskytnout citlivou, včasnou a odbornou pomoc dětem, které se staly obětí domácího násilí.

505 252 Kč
vybráno 110 % z 459 000 Kč

přispělo

560 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

AKTUALIZACE K 1. 1. 2024


Naši drazí podporovatelé,

jsme nesmírně vděčni, že do nového roku můžeme vstupovat s následující zprávou: necelých 14 dní před koncem sbírky jsme dosáhli na cílovou částku! Díky vám se děti, které zažívají násilí v rodině, dostanou k citlivé, a především včasné a odborné pomoci, kterou jim v podobě 270 intervencí v Centru LOCIKA poskytneme. Moc vám za to děkujeme!

Myšlenka, že čím více financí vybereme, tím více dětských obětí násilí se dostane k pomoci, je však stále urgentní. Rozhodli jsme se proto navýšit počet intervencí, které letos poskytneme, na 300 a cílovou částku na 459 000 Kč. 

Pojďme tímto krokem společně zajistit dalších 30 intervencí pro dětské obětí násilí a udělat tak ještě více pro děti, které neprožívají radostné dětství. 
Vaše štědrost má obrovský dopad. 

Za celý tým Centra LOCIKA ze ❤️ děkujeme.


AKTUALIZACE K 20. 12. 2023

Naši milí podporovatelé,

těžko se nám hledají slova, kterými bychom vám poděkovali za vaši štědrost. K dnešnímu dni jsme dosáhli cílové částky 321 300 Kč, a to během dvaceti dní od spuštění sbírky. Jste neuvěřitelní! DĚKUJEME ZA VAŠI PODPORU! 🙏

ALE TÍM TO NEKONČÍ. Čím více prostředků vybereme, tím více dětských obětí násilí se dostane k odborné pomoci. Rozhodli jsme se proto navýšit cílovou částku na 413 100 Kč. Tímto krokem zajistíme včasnou, citlivou a odbornou pomoc pro další dětské oběti domácího násilí, kterou jim poskytneme v Dětském advokačním centru. Za tuto částku budeme schopni poskytnout celkem 270 intervencí.

Vážíme si každého jednoho daru. Děkujeme, že jste v tom s námi a že s námi měníte osudy dětí. Bez vás bychom to nedokázali. ❤️


Nevíte, jak dlouho trvá, než člověk umrzne? A nebolí to? Jsem teď venku. Přál bych si tu usnout, abych už nikdy nemusel domů. Chtěl jsem odejít už včera, ale táta mě zbil a já se nemohl postavit.“ Jonáš, 11 let



Letošní Vánoce sbíráme 321 300 Kč. Poskytneme za ně dalších 210 intervencí v podobě citlivé, včasné a odborné pomoci dětem, které se staly obětí domácího násilí. Této podpory se dětem dostane v Dětském advokačním centru, zatím jediném v ČR.

Za posledních 8 let zemřelo v rodinách na následky násilí 44 dětí, 799 jich mělo trvalé zdravotní následky a přes 15 tisíc potřebovalo péči psychologa. 

Pomozte nám změnit tato čísla. Přejeme si, aby už žádné dítě v Česku nezemřelo v důsledku jakéhokoliv násilí. Pomozte nám vrátit dětem do života bezpečí. Díky Vašemu daru se k pomoci dostanou i děti, které musíme nyní z kapacitních důvodů odmítat.

Děkujeme za každý dar, díky kterému společně zastavíme násilí na dětech ❤️

Centrum LOCIKA je organizace, která pomáhá dětem a jejich rodinám žít život bez násilí. Cílem práce je minimalizovat dopady násilí v rodině na vývoj dítěte a nastavit jeho zdravé vztahy s oběma rodiči tak, aby mohlo vyrůstat v respektujícím rodinném prostředí.

Poskytujeme bezplatně:

🔴 Distanční i osobní specializované poradenství 🔴 Chat Dětství bez násilí 🔴 Prevenci a vzdělávání  🔴 Dětské advokační centrum


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

S pocitem nesmírné odpovědnosti a radosti vstupujeme do roku 2024 se zprávou, že necelých 14 dní před koncem sbírky jsme díky vám dosáhli na cílovou částku! Díky ní se děti, které zažívají násilí v rodině, dostanou k citlivé, a především včasné a odborné pomoci, kterou jim v podobě 270 intervencí v Centru LOCIKA poskytneme. Moc vám za to děkujeme!

Myšlenka, že čím více financí vybereme, tím více dětských obětí násilí se dostane k pomoci, je však stále urgentní. Proto jsme se rozhodli navýšit počet intervencí, které letos poskytneme, na 300 a cílovou částku na 459 000 Kč.
Pojďme tímto krokem společně zajistit dalších 30 intervencí pro dětské obětí násilí a společně udělat ještě více pro děti, které neprožívají radostné dětství. Vaše štědrost má obrovský dopad. Ze  ❤️ děkujeme.

Ještě před Vánocemi se nám podařilo dosáhnout cílové částky. Jsme dojatí a vděční za tak obrovskou míru podpory. Určitě ale nekončíme. Jednoduše - čím více prostředků vybereme, tím více dětem pomůžeme. Rozhodli jsme se proto navýšit cílovou částku na 413 100 Kč. Tímto krokem zajistíme včasnou, citlivou a odbornou pomoc pro další dětské oběti domácího násilí, kterou jim poskytneme v Dětském advokačním centru. Za tuto částku budeme schopni poskytnout celkem 270 intervencí.

Vážíme si každého jednoho daru. Děkujeme, že jste v tom s námi a že s námi měníte osudy dětí. Bez vás bychom to nedokázali. ❤️

Založení projektu

Děkuji za vaši práci a držte se.

Sylvia Miklová
150 Kč

Ďakujem ❤️

Kristína Janíčková

❤️

Johana Zadražilová
150 Kč

Delate uzasnou vec pro celou nasi spolecnost. Jsme vdecni a dekujeme :). Drzte se a preji hodne sil a vytrvalosti!

Andrea Rauserova

Myslím na všechny děti a přeji krásný nový rok bez násilí.

Markéta

Hodně štěstí, zdraví a lásky všem dětem ❤️

Monika Šebelová

Doufám, že se projekt vydaří a penízky pomohou. <3

Marie Matulová

Nechť jsou všechny bytosti šťastny.

Hana Tsering

Nechť jsou všechny bytosti šťastny : )

Hana Tsering

❤️ ❤️

Vojtěch Sidorin
1 000 Kč