Deník Alarm, z. ú.


Kultura, umění a historie Osvěta a poskytování informací

Alarm - Naděje v temných časech

Alarm už deset let reprezentuje své čtenářky a čtenáře v české společenské debatě. Pomozte nám udržet tento výrazný hlas na české mediální scéně.

vybíráme od 5.11.2023
701 672 Kč
vybráno 117 % z 600 000 Kč

přispělo

694 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Alarm už deset let reprezentuje své čtenářky a čtenáře v české společenské debatě. Pomozte nám udržet tento výrazný hlas na české mediální scéně a podpořte Alarm v narozeninové kampani.

Od nového roku chystáme celou řadu novinek, které určitě oceníte. Staňte se součástí komunity a budujte s námi budoucnost, která je růžová a zelená.

🟣 Tou asi největší je nový videopořad, který na našem Youtube doplní trochu osamělého Standu Bilera a Všichni tady umřeme. V českém prostoru nám chybí kvalitní pořad, který by pravidelně rozebíral aktuální politiku doma i ve světě, a to s vtipem, razancí a z progresivních pozic.

🟣 Stejně tak se výrazně rozšiřuje zásoba našich podcastů. Už ve středu startuje nový podcast Moshpit Kláry Bělíčkové a Hugo Wiesnera určený nejen pro nejmladší generaci našich čtenářů a čtenářek.
🟣 Následovat bude krátká podcastová série Koho by to zajímalo? skvělé Brit Jensen o praktikách české ústavní péči.
🟣 Na příští rok pro vás taky připravujeme novou feministickou talkshow, která bude spojovat teorii s praxí.

🟣 V novém roce budeme pokračovat v aktivitách úspěšného Nakladatelství Alarm, které sbírá jednu literární cenu za druhou. Tentokrát se pustíme i do překladů zásadních knih současného progresivního myšlení. A pokud půjde všechno podle plánu, čeká vás na podzim jedno beletristické překvapení!

🟣 Kromě novinek a nových formátů chceme tentokrát hodně myslet i na naše autorstvo. Rádi bychom navýšili odměny, které jim náleží za jejich vynikající texty. Podporou v této kampani tak pomáháte zlepšovat i finanční podmínky českých novinářů, novinářek, kulturních publicistů a publicistek.
Chceme pro vás být nadějí v těchto temných časech a dlouhodobě vytvářet mediální světlo na konci tunelu. V éře globálních válek a ekonomických ostřesů budeme i nadále hlasem humanismu, soucitu a spravedlnosti. Budeme stále hájit naše přesvědčení, že na každém životě záleží. Děkujeme, že nám to svou podporou umožňujete uskutečňovat.
Jakékoliv dotazy k fungování Alarmu a jeho financování vám zodpoví Klotylda.
m: +420 721 347 911 | e: klotylda@denikalarm.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Terezie Nekvindová
100 Kč

Díky za podcast TLDR, je super!

Zuzana Menšíková
100 Kč

Nesouhlasím nebo silně nesouhlasím s většinou toho, co produkujete, nicméně za Kolaps k izraelsko-palestinskému konfliktu si zasloužíte podporu.

Karel Dvořák
500 Kč

Jedno z mála smysluplných českých médií

Dárce
500 Kč

Díky za to, co děláte.

Hana Polanská
1 000 Kč

Tak ještě jednou posílám nějaké ty peníze.

starý sukničkář Miloš Hlávka

díky!

Matěj Ferda

Přeju hodně zdaru s pokračujícím sqatováním mediálního prostoru!

Dárce

Díky

Marek Stýblo
300 Kč

Diky!

Berlin
222 Kč