Zachraň Annu z.s.


Kultura, umění a historie Regionální a komunitní rozvoj

Okna pro sv. Annu

Do kaple sv. Anny v Olešné už desítky let fouká, skrze rozbitá okna. Příští rok proto chceme znova zasklít tři z celkových třinácti oken.

vybíráme od 29.10.2023

Okna pro kapli sv. Anny

30 při 30 pro 3 aka pojďme nasbírat 30k při příležitosti 30. narozenin a použít je na 3 okna ;)
13 200 Kč
vybráno 44 % z 30 000 Kč

přispělo

16 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Prokop je od začátku srdcem kaple sv. Anny. Díky němu dnes nejspíš ještě stojí. Díky tomu, že dokázal nadchnout desítky a desítky úžasných lidí, aby přiložili ruku k dílu. Díky tomu, že za poslední tři roky vyplnil už desítky a desítky stran žádostí o granty (a to je práce, kterou nejvíc na světě nesnáší a fyzicky to bolí snad každou buňku jeho adhd těla) na opravu střechy, vzniká nový a pevný krov. Vzniká tam, kde dřív byly jen náletové stromy jejichž kořeny prorůstaly letitými klenbami. 

To, že byla kaple dlouhá léta bez oken jí nejspíš zachránilo krk - voda a vlhkost prosakující z děravé střechy měla kudy odcházet. Dnes už jsme ale jinde. Dnes už je možné okna vrátit, a tím z kaple zase udělat "vnitřní prostor". 

Dnes, 29.10., Prokop slaví třetí kulatiny a dost možná byste ho při té příležitosti pozvali na kafe nebo na panáka. Pojďme je místo toho oslavit tím, že dáme dohromady peníze na obnovu prvních tří oken. Vím, že to mu udělá největší radost ;)  

Za Zachraň Annu z.s.
Iva Šícha Rolederová


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Prokopovi vše nejlepší.

Dárce
300 Kč

Ať se daří 🙂

Galina Marianna Kortanová
500 Kč

❤️

Anna Koslerova
500 Kč

Ať nefouká!:)

Iva Rolederova
1 000 Kč