Edutera z.s.


Lidé s postižením Sociálně znevýhodněné skupiny

Podpora neformálních pečujících

Neformálním pečujícím nabízíme naše služby zdarma či za minimální účastnický poplatek. Jejich výdělek jim často nepokryje ani základní finanční potřeby a potřeby těch, o které pečují. Abychom mohli v poskytování služeb pokračovat, potřebujeme vaši podporu. Chceme, aby i pečující mohli žít plnohodnotný život.

Podpora neformálních pečujících

Podpůrné skupiny, linka pro pečující, online terapeutický program
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Mezi námi je téměř půl milionu neformálních pečujících. Těch, kteří se starají o své postižené děti, nemocné příbuzné či umírající rodiče. Je to práce nesmírně psychicky i fyzicky vyčerpávající a zejména v případě péče o děti práce s nejasným koncem - co bude, až tu nebudu. Naštěstí se konečně začíná věnovat pozornost i této doposud neviditelné skupině.

Víme, jaké služby nabízet, jak podpořit pečující v oblasti vzdělávání a terapie. Jak jim pečování ulehčit a zabránit tak jejich vyhoření, depresím či kolapsu. Bez neformálních pečujících by se český sociální systém zhroutil.

Abychom mohli uspokojit současné klienty i další desítky zájemců čekajících v pořadníku, potřebujeme získat ročně 300 000 Kč. Na podpůrné skupiny, terapeutický program, provoz linky pro pečující a na individualizovanou podporu.

Podpořte nás v naší snaze poskytnout podporu všem, kteří ji potřebují.
Vaší pomoci si nesmírně vážíme.




Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať se daří!

Linda Dumková
500 Kč