Destiny Pet z.s.


Životní prostředí Zvířata

Bydlení pro Míšu, kterému umřel majitel

Ahoj, jmenuji se Míša a je mi 8 let. Celý život jsem si žil spokojeně na dvorku, honil nezvaná zvířátka a měl jsem svého majitele. Žil jsem venku v boudě a byl spokojený jako vesnický psík. Můj majitel ale bohužel umřel i když do poslední chvile věřil, že se ke mě vrátí a mě tak nikdo nezbyl. Abych nemusel do útulku, kde není tolik individuálního času a takový tuctový voříšek by tam zapadl mezi psíky, potřebuju sehnat boudičku, abych měl kde bydlet než najdu domov. Boudička pak bude sloužit dalším pejskům v nouzi až se na mě usměje štěstí. Pomůžete mi prosím?

vybíráme od 20.9.2023
22 750 Kč

přispělo

19 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Míša sice celý svůj život neměl přístup do postele, hromadu výletů, hraček a život na gauči, ale i tak byl šťastný, protože nebyl sám. Měl svého majitele, který ho měl rád a Míša si užíval život vesnického psíka. Bohužel jeho páníček onemocněl rakovinou a i když do poslední chvíle věřil, že se k Míšovi vrátí, bohužel se tak nestalo a pán zemřel.

Míša už je několik týdnů na zahradě sám, kde ho krmí soused. Ten si ho bohužel vzít nemůže, protože má slepice a Míša nikdy nebyl zrovna vychovávaný a nejen slepice prohání. Z veselého a uštěkaného voříška se za tu dobu stal nešťastný a apatický pes. Je potřeba aby si Míšu někdo vzal, trochu ho vychoval a našel mu domov.


V Destiny Pet jsme postavili velký, krásný zateplený kotec pro pejsky v nouzi, jen jsme nečekali, že nějaký pejsek přijde tak brzy a chybí nám zateplená, psí bouda. Než se Míša naučí fungovat mezi zvířaty, musí být zabezpečený aby jim nebo sobě neublížil.

Čas se krátí a jediné co nám brání v tom ho přijmout je zateplená bouda a Míša stále čeká, sám na místě kde ho majitel nechal. Jenže ten už se vrátit nemůže....


Vybrali jsme větší, zateplenou psí boudu, která až Míša najde domov (protože věříme, že se na tohoto vesnického psíka časem štěstí usměje) bude sloužit dalším psím duším, které na svou rodinu teprve čekat budou a náš azyl se jim stane přechodným místem, které jim poskytne útočiště. Boudička vyjde na 18 300 Kč i s dopravou.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Na boudicku Míšovi

Kristýna Zahradníčková
5 000 Kč