Charita Sušice


Lidé s postižením Senioři

Každý někdy potřebujeme dobít baterky

„Sluníčka, vlaštovičky, sestřičky Charitky, holky zlatý boubelatý, děvenky, Marušky, Irenky“ a spoustu dalších milých oslovení se dostává našim pečovatelkám, které Vám pomáhají tam, kde se cítíte nejlépe, u Vás doma. V minulém roce jsme při cestách za Vámi ujeli téměř 336 tisíc km. Jsme šťastní, že se nám letos díky grantu podařilo pořídit celkem deset nových, bezpečných a moderních automobilů - 8x plug in hybridů a 2x elektrické vozy, které splňují parametry zvýšené energetické účinnosti. Pomozte nám s financováním dobíjecích stanic pro naše nové vozy, díky kterým můžeme pečovat o Vás i o naši přírodu.

vybíráme od 18.9.2023

Každý někdy potřebujeme dobít baterky

„Sluníčka, vlaštovičky, sestřičky Charitky, holky zlatý boubelatý, děvenky, Marušky, Irenky“ a spoustu dalších milých oslovení se dostává našim pečovatelkám, které Vám pomáhají tam, kde se cítíte nejlépe, u Vás doma. V minulém roce jsme při cestách za Vámi ujeli téměř 336 tisíc km. Jsme šťastní, že se nám letos díky grantu podařilo pořídit celkem deset nových, bezpečných a moderních automobilů - 8x plug in hybridů a 2x elektrické vozy, které splňují parametry zvýšené energetické účinnosti. Pomozte nám s financováním dobíjecích stanic pro naše nové vozy, díky kterým můžeme pečovat o Vás i o naši přírodu. Děkujeme za zaslání daru na náš transparentní účet č. 0152140002/0300.
2 120 Kč
vybráno 2 % z 85 000 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Srdečně Vás zdravím za Charitu Sušice a děkuji, že společně s námi pomáháte již více než 20 let chránit právo a důstojnost každého člověka, který se na nás s důvěrou obrátí.

 
Jsme součástí nejstarší dobročinné organizace s celostátní kulturou a zároveň patříme pod největšího nestátního poskytovatele sociálních a zdravotních služeb, Charitu ČR. 

Každý člověk je pro nás důležitý.
 
Naše pečovatelky ročně ujedou téměř 336 tis km na cestách za Vámi, až na samé hranice NP Šumava.

Stráví bezmála 14. 600 hodin přímou péčí, tam kde se cítíte nejlépe, u vás doma

 
Nyní máme šanci pečovat i o naši krajinu. Díky grantu se nám podařilo pořídit celkem deset nových automobilů 8x plug in hybridů a 2x elektrické vozy, které splňují parametry zvýšené energetické účinnosti. 

Pro naše nové vozy stavíme dobíjecí stanice a Vás prosíme o zaslání daru, kterým podpoříte jejich financování.


Velké díky patří majiteli objektu, kde můžeme naše vozy parkovat a také dobíjet. Díky šikovným ručičkám místních řemeslníků máme připravena čtyři dobíjecí místa. 

Realizace dobíjecích stanic v Sušici nás stála celkem 170 000 Kč. Část nákladů dokážeme pokrýt z naspořených prostředků a Vás prosíme o pomoc s úhradou celkové částky.
Rádi bychom prostřednictvím této výzvy vybrali 85 000 Kč.

Jdete do toho s námi?
 

Využíváte některou z námi nabízených služeb - pečovatelská, odlehčovací, odborné poradenství, sociálně aktivizační služby nebo půjčovnu kompenzačních pomůcek?

Pomáháme Vám či členům Vaší rodiny žít kvalitní a důstojný život a zůstat v pohodlí domova? 
Nebo jen oceňujete, že je ve Vašem okolí možnost naši péči využít a uvědomujete si, že zdraví a životní vitalita nejsou samozřejmost. 

Pak děkujeme, že pomůžete dobít i naše baterky. 

Zveme Vás ke shlédnutí krátkého videa, které pro nás vytvořila dcera jedné z našich klientek. Vřelé díky, že s námi pomáháte.

Děkujeme za zaslání daru na náš transparentní účet č. 0152140002/0300.
 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu