Linhartova nadace


Kultura, umění a historie Lidská práva

Staňte se patronem Tibet Open House

V Tibet Open House vítáme různá náboženství, kultury, umění a filozofie a snažíme se usnadnit sdílení a poznávání různých názorů a perspektiv. Vzhledem k narůstajícím problémům se samosprávou P1, které brání naší činnosti, se snažíme udělat maximum pro to, aby byl TOH soběstačný, a to na základě programu mecenášství, kdy se nespoléháme na finanční prostředky od vládních nebo komerčních institucí, ale většinu finanční podpory získáváme z dobrovolných darů členů komunity, kteří souzní s étosem TOH a chtějí se i nadále podílet na jeho programu.

vybíráme od 1.9.2023
59 192 Kč

přispělo

22 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Doufáme, že díky malým a přiměřeným měsíčním příspěvkům od velkého počtu členů komunity dosáhneme finanční stability na provozní náklady. Ty zahrnují účty za služby, nájemné, mzdy, doplňování zásob a zakázky na program (např. dovoz učitelů ze zahraničí). To vše v konečném důsledku přispívá k tomu, abychom mohli uspokojovat přání lidí, kteří sem přicházejí.

S nesmírnou vděčností a nadějí, 
Tým Tibet Open House
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

jsem s vámi 💞🌈

Iveta Szkanderova
500 Kč

Krásné a láskyplné dny přeji ❤️🌞🌙🌍😎

Lukáš Rejzek
208 Kč

Přeji hodně štěstí a děkuji za to, co děláte.

Dárce

Přeji hodně sil a mnoho spřízněných duší pro zachování TOH. Děkuji za Vaši snahu a útočiště pro studium tibetské kultury a buddhismu.

Marika Kružík
1 080 Kč

Hodně štěstí. Díky za to co děláte.

Tomáš Prokop
508 Kč