Transparent z.s.


Lidská práva Sociálně znevýhodněné skupiny

Pride

Zde přijímáme dary od drobných dárců z našich regionálních pride akcí. Výtěžek z této darovací kampaně využijeme na provoz spolku Trans*parent, konkrétně na pořádání podpůrných skupin pro trans* a nebinární osoby, osvětové a informační aktivity. Děkujeme za Vaši podporu, moc si jí vážíme. Váš Trans*parent

Dar pro Trans*parent

Děkujeme za podporu!
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Organizace Transparent z. s. usiluje o prosazování práv a pozitivních společenských změn ve prospěch transgender, nebinárních a intersex osob. Sdružení bylo založeno v Praze na jaře 2015 kvůli potřebě vzájemného sdílení informací a zkušeností i změny politiky v oblasti rovnosti transgender osob. Trans*parent se tak snaží prosazovat pochopení a přijetí trans, nebinárních a intersex osob jak na společenské, tak na legislativní úrovni.
- Vytváříme prostor pro setkávání transgender, nebinárních a queer osob.
- Organizujeme podpůrné skupiny a individuální sociální a právní poradenství bez nároku na finanční odměnu.
- Šíříme povědomí o trans problematice formou diskusí, workshopů či happeningů.
- Spolupracujeme s médii a veřejností na budování pozitivního, reálného a nezkresleného obrazu trans* osob a jejich životů.
- Otevíráme dialog na palčivá témata týkající se trans* problematiky, organizujeme diskuse, eventy a setkávání jak v rámci trans komunity, tak i s vnějšími aktéry.
- Snažíme se budovat aktivní spolupracující komunitu trans osob bez ohledu na jejich genderovou sebeidentifikaci.

Zde přijímáme dary od drobných dárců z našich regionálních pride akcí. Výtěžek z této darovací kampaně využijeme na provoz spolku Trans*parent, konkrétně na pořádání podpůrných skupin pro trans* a nebinární osoby, osvětové a informační aktivity.
Děkujeme za Vaši podporu, moc si jí vážíme. 
Váš Trans*parent
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

děkuju za to, co děláte 🫶

teri
300 Kč

Děkuji moc, že bojujete za práva trans lidí. Jsem trans a než jsem našla váš spolek, tak jsem se v této zemi cítila hrozně ztracená a osamělá. Skoro jsem se nechala natlačit do kastrace, ale díky vaší práci mám nyní naději, že tato operace nebude potřeba.

Dárce