Holos, z.ú.


Kultura, umění a historie Zdraví

Podpořte vznik katalogu šesté vlny Holotropic ART

Za Holos Centrum bychom Vás rádi požádali o podporu našeho nového projektu – vzniku katalogu k šesté vlně Holotropic ART. Chceme opět vytvořit inspirativní katalog, který představí jedinečná díla a umělce. Vaše příspěvky nám umožní tuto iniciativu realizovat. Přidejte se k nám a společně tvořme nové možnosti pro uměleckou scénu.

vybíráme od 7.8.2023
23 300 Kč
vybráno 58 % z 40 000 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Projekt 6. vlny Holotropic ART je vzrušující iniciativa Holos Centra – součástí je také tvorba katalogu, který se stane inspirativním průvodcem uměleckou scénou. Cílem projektu je představit jedinečná díla a talentované umělce, kteří svým uměním a tvůrčím přístupem oslovili své nitro a propojili se s holotropními stavy vědomí.
 
Katalog bude obsahovat fascinující vyjádření umělců, kteří vytvořili svá díla za pomocí holotropního stavu vědomí – což zahrnuje holotropní dýchání, práci s psychedeliky, meditace a další formy psychospirituálních prožitků. Tato díla nejsou pouhými estetickými zážitky, ale nesou v sobě hluboké osobní prožitky a emocionální rozpoložení umělců.

 
Vrcholem celého projektu bude slavnostní vernisáž výstavy, která se koná 9. září na zámku v Linhartovech od 17 hodin. Na této výstavě budou prezentována všechna díla z katalogu a umělci budou mít možnost přiblížit návštěvníkům své umělecké procesy a inspirace.
 
Spolu s vaší podporou můžeme tento katalog vytvořit a umožnit tak umělcům prezentovat svá díla a prožitky široké veřejnosti. Vaše příspěvky jsou klíčové pro uskutečnění tohoto projektu a vytvoření jedinečného díla, které poslouží jako cenný zdroj inspirace a pochopení vnitřních procesů umělců i diváků.
 

Přidejte se k nám a společně podpořme rozvoj umělecké scény a tvorbu katalogu, který představí zářivou paletu uměleckých děl a poskytne prostor pro hlubokou introspekci a pochopení lidské existence skrze umění. Vaše zapojení je klíčové pro dosažení našeho cíle a podporu uměleckého rozmachu.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Těšíme se na výstavu...

Dárce
3 000 Kč